Uniklá reklama Star Wars: Battlefrontu 2 ukazuje nejen vesmírné bitvy
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Uniklá reklama Star Wars: Battlefrontu 2 ukazuje nejen vesmírné bitvy

Uniklá reklama Star Wars: Battlefrontu 2 ukazuje nejen vesmírné bitvy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Součástí hry bude nová stíhačka Kyla Rena nebo letouny ARC-170 a Eta-2 z období Klonových válek. Podívat se můžete i na prostředí planety Kamino.

Reklama

Abych trochu využil vyjadřovací schopnosti Forresta Gumpa: Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 připravují krátkou reklamu, která obsahuje dosud neviděné záběry. Zase. A ta reklama jim unikla. Zase. V každém případě tu máme nové, předčasně zveřejněné video, které se zaměřuje na letecké souboje ve Star Wars: Battlefrontu 2. Na ně se bude společnost EA soustředit na letošním Gamescomu.

Na Gamescomu máme vidět především vesmírnou bitvu o loděnice nad planetou Fondor, reklama toho však ukazuje mnohem víc. Vidět můžete třeba boj kolem Hvězdného destruktoru Prvního řádu, kterého ze zúčastní nejen černý X-Wing Poea Damerona, který má být k vidění i na Gamescomu, ale také nová stíhačka TIE Silencer. Tu bude v nadcházejícím filmu Star Wars: Poslední z Jediů pilotovat Kylo Ren, takže máme nyní potvrzeno, že TIE Silencer v Battlefrontu 2 opravdu bude.

Ve videu se mihne také Millennium Falcon, Slave-1 Boby Fetta nebo letoun ARC-170 z éry Klonových válek. Samozřejmě si nelze nevšimnout republikových křižníků a prostředí deštivé planety Kamino z filmu Klony útočí. V jejím vzdušném prostoru pronásleduje Yoda ve své jediské stíhačce Eta-2 Interceptor Dartha Maula v lodi Scimitar. Pozornější fanoušci si dokonce všimli výskytu Y-Wingu z období Klonových válek a droidího tri-fighteru.

Zbývá otázka, jestli EA vezme únik v potaz a reklamu vydá oficiálně. Vše ale nasvědčuje tomu, že celé video je jen poskládané ze záběrů, které budou použity v rozsáhlejším traileru určeném pro Gamescom, takže únik reklamy s největší pravděpodobností zůstane bez odezvy. EA začne maximálně lákat na to, že na německé herní výstavě uvidíme mnohem víc, jako tomu bylo v případě úniku vůbec první reklamy a následného oficiálního vydání traileru v průběhu dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama