Uniklé záběry z uzavřené alpha verze nového Hitmana
Novinka Uniklé záběry z uzavřené alpha verze nového Hitmana

Uniklé záběry z uzavřené alpha verze nového Hitmana

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Krátké gify a tři videa s pochybnou kvalitou a trojice relativně kvalitních obrázků. No, pořád lepší než strunou kolem krku.

Reklama

Pokud jste opravdu nedočkaví a potřebujete ihned vědět, jak vypadá nový Hitman, tak vám možná pomohou uniklé záběry z alpha verze hry, ke které získalo přístup několik šťastlivců, kteří vyplnili jakousi anketu po E3. Ze hry tedy nemáme nic celistvého a už vůbec ne dobře vypadajícího, ale rozhodně postačí pro základní náhled toho, jak tahle hra vůbec vypadá a jak se asi tak hraje.

Nejdřív tedy začneme obrázky, které je lehčí zanalyzovat. A hlavně se na nich moc neděje. Tedy kromě toho, že se hra drží poměrně minimalistického rozhraní, graficky vypadá vcelku kvalitně, ačkoli samotná kvalita obrázků je vcelku diskutabilní a všímaví jedinci si mohou všimnout ukazatele snímků za sekundu ze Steamu. To logicky znamená, že obrázky pochází z PC verze hry. Mimo to první obrázek ukazuje, že si během mise budete moci odemykat různé nápovědy a intely. Vzhledem ke kontextu můžeme usoudit, že se odemykají automaticky při poslouchání rozhovoru nebo čtení dokumentů. Očekávat také můžeme nákup těchto nebo podobných informací před samotnou misí, kde si také budete moci vybrat vybavení.

Ale stejně jako obrázky, i gify mají v sobě určité informace, které už stojí za hřích. Na tom s mapou (gify je třeba rozkliknout pro správné zobrazení) si můžete všimnout, že se drží předloh z původních dílů série. Červená místa pak označují místnosti, do kterých máte s aktuálním převlekem vstup zakázán. A také dává docela jasnou představu, jak velké ty levely jsou.

Zatímco ten další není až tak zajímavý, ten třetí rozhodně je a ukazuje jednu z dalších novinek hry. Zámky budete moci buďto vypáčit nebo rozbít. Což se určitě bude hodit.

Na závěr se můžete ještě kouknout na dvě krátká a jedno delší video. Zatímco tohle vám ukáže rozhled po pozadí mapy a zabití jednoho z cílů uškrcením (QTE z Absolution, kde musíte mačkat Q, hlásí svůj návrat) a tohle schovávání ve skříni, to delší video vám naopak během dvou minut ukáže zrychlený průchod mapou. Nejde ovšem o celý level, ale jenom jeho vybrané kousky. A stejně je to obrovské. Mimo to si také můžete všimnout, že budete mít omezený počet mincí a samozřejmě se také dočkáme návratu výzev (viz počet tajných zabití a sebraných důkazů).

Na pořádné záběry a obrázky ze hry si budeme muset ještě počkat, ale pro teď rozhodně stačí tyto pochybné obrázky, gify a videa. Kromě toho se také na internetu objevil obrázek, který mimo jiné pravděpodobně potvrzuje pětici lokalit, které ve hře uvidíme. Jde konkrétně o Paříž (ze které je všechno pořízené), Moskvu, Londýn, New York a Tokio. Z dříve potvrzených informací také můžeme očekávat Marrákéš a pobřeží Itálie.

Kdy se dočkáme bety je zatím neznámé, hra ale dorazí 8. prosince na PC, PS4 a Xbox One v digitální podobě, ve fyzické pak příští rok. Pokud vás hra zajímá více, určitě si nezapomeňte přečíst naší předchozí novinku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama