Unikly 3 miliony kódů DiRT 3
Colin McRae: DIRT Novinka Unikly 3 miliony kódů DiRT 3

Unikly 3 miliony kódů DiRT 3

Michal Burian

Michal Burian

28

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Kvůli propagačnímu programu mezi Codemasters a AMD došlo k úniku třech milionů kódů rallye titulů DiRT 3.

Reklama

Aktualizace: Společnost AMD potvrzuje, že kódy pro hru DiRT 3 na Steamu, připravované pro zákazníky vybraného hardwaru, byly opravdu ukradeny a uvolněny na internet.

"O víkendu byly dárkové poukazy, přidělované k některým produktům společnosti AMD, uvolněny na internet," nechal se slyšet tiskový mluvčí. "Úzce spolupracujeme s Valve a Codemasters, aby byly kódy obnoveny a dorazily do správných rukou. Bude to ale trvat o něco déle. "

Původní zpráva

Codemasters s AMD uzavřel spolupráci, která zákazníkům nových grafických karet od tohoto výrobce přinese zdarma promo kód ke stažení rallye závodů DiRT 3. Nešťastnou náhodou nebo nepozorností unikly tři miliony kódů, které byly součástí tohoto propagačního programu.

Kódy naštěstí aktivují hru na Steamu, což není takový problém. Vedení distribučního systému ihned zavedlo patřičné opatření. Pokud někdo použije kód a bude chtít DiRT 3 aktivovat na Steamu, bude ihned zablokován.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama