Unikly podrobnosti o F1 2021
F1 2021 Novinka Unikly podrobnosti o F1 2021

Unikly podrobnosti o F1 2021

Jan Urbančík

Jan Urbančík

19
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový ročník má přinést příběhový mód a kariéru pro dva hráče.

Reklama

Zatímco letošní sezóna skutečné Formule 1 začala už před pár dny závodem v Bahrajnu, hráči se stále musí spokojit se hrou F1 2020. Nyní se však objevily zajímavé novinky, které sice nepocházejí přímo od Codemasters, ale i tak z důvěryhodného zdroje – Microsoft Store. Přes tento obchod unikla už spousta her a vypadá to, že se zaměstnanci Microsoftu stále nepoučili, protože nyní unikla produktová stránka pro F1 2021.

Ta už zase zmizela, ale asi je vám jasné, že co se na internetu jednou objeví, to už jen tak nezmizí. Krátce poté se tak na Redditu objevily screenshoty této stránky. Můžeme se tedy podívat na logo a podrobnosti o této hře.

Unikly podrobnosti o F1 2021

F1 2021 bude stejně jako loňský ročník obsahovat mód My Team, ve kterém si můžete vytvořit lastní tým, a samozřejmě i klasickou kariéru, která má však přinést možnost "rychlého tréninku", ať už to znamená cokoli. K dispozici budou opět vozy Formule 1 i 2 ze sezóny 2020 a 2021, ale je poměrně pravděpodobné, že letošní Formule 2 přibudou do hry až později stejně jako v předchozích ročnících. Dále se můžeme těšit na split-screen a širší možnosti nastavení závodů, aby si hru užili méně zkušení hráči i profesionálové.

Unikly podrobnosti o F1 2021

Asi nejzajímavější novinkou je, že přibudou hned 3 nové herní módy. Tím prvním je kariéra pro dva hráče a poté mód s názvem "Real-Season Start", který nejspíš bude kopírovat původní kalendář a začínat se bude v Austrálii namísto Bahrajnu. Poslední novinkou je pak příběhový režim s názvem "Braking Point". O příběh se Codemasters pokoušeli už v ročníku 2019, ale nutno říct, že nebyl zrovna moc zajímavý, a loni tak opět chyběl. Tentokrát to ale vypadá tak, že pro příběh bude určen speciální režim a nebude jen implementován do klasické kariéry jezdce. Myslím, že se tak máme na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama