Update Origins do No Man's Sky je skutečně masivní
Novinka Update Origins do No Man's Sky je skutečně masivní

Update Origins do No Man's Sky je skutečně masivní

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Přivítejte No Man's Sky verzi 3.0.

Reklama

V minulém týdnu byla oficiálně ohlášena a přislíbena další velká aktualizace do vesmírné explorační hry No Man's Sky, která včera vyšla na všechny dostupné platformy.

Update s pojmenováním Origins, případně označením 3.0, skutečně přináší hromadu novinek, jenž přetvoří titul téměř k nepoznání.

Těšit se tak můžeme z miliónů kompletně nových planet, které budou nabízet nové mohutnější terény, jako jsou třeba obrovské hory či nebezpečné mokřiny. Taktéž byla navýšena i větší diverzita flóry, fauny a barev na všech dostupných planetách, vytvářejících překrasné pohledy. Nově na planetách naleznete i obrovské budovy, ukrývající data, poklady a souřadnice k zapomenutým ruinám.

Vylepšeny byly třeba i mraky, nasvětlení, menu (to bylo kompletně předěláno), detailnost jednotlivých terénů a foto režim.

K tomu všemu byly přidány nové věci ke craftění, nebezpečná počasí, jako jsou tornáda, meteory, ohnivé a klasické bouře, různé hmyzí živočišné druhy, divoké robotické formy života či velcí píseční červi (kteří jakoby vypadli z Duny). NPC piloti dalších vesmírných lodí čas od času nově přistanou na planetě a občas se objeví i speciální gravitační anomálie. A nezapomnělo se ani na nebezpečné sopky a opuštěné osady, skrývající různá tajemství.

Zkrátka a dobře je toho opravdu mnoho, takže jak noví, tak i staří mezihvězdní cestovatelé budou mít zase na dlouhé hodiny co dělat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama