Update údajně vylepšuje vibrace DualSense u PS4 her
Novinka Update údajně vylepšuje vibrace DualSense u PS4 her

Update údajně vylepšuje vibrace DualSense u PS4 her

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 5

Změny si všimlo několik uživatelů.

Reklama

V minulém týdnu vyšel nový update firmwaru pro konzole PlayStation 5, který přinesl hned několik zásadních novinek či vylepšení.

Společně s ním dorazila i aktualizace firmwaru pro ovladač DualSense, jenž však s sebou nepřinesla podrobný popis změn, tudíž je na hráčích, aby zjistili, co bylo změněno.

A jak to podle nich vypadá, tak aktualizace zřejmě vylepšila vibrace ovladače DualSense při hraní her z PlayStationu 4 skrze zpětnou kompatibilitu, jenž nově lépe napodobují zážitek při hraní s ovladačem DualShock 4.

Tuto skutečnost přivedl na světlo magazín Eurogamer, který si všiml početných komentářů, jenž toto vylepšení zmiňují.

"Zatímco se poslední 2 dny lidé soustředili na novou aktualizaci softwaru PS5, vypadá to, že Sony propašovala společně s aktualizací firmwaru nějaké úpravy i do ovladače. Změnil se způsob, jakým DualSense vibruje při hraní her pro PS4, což bylo z nějakého důvodu výrazně slabé. Haptická odezva nyní více napodobuje pocit motorků z DualShock 4. Ve hrách jako je Rocket League a God of War to přineslo opravdu výrazný rozdíl. Po 5 měsících hraní her skrze zpětnou kompatibilitu jsem si toho ihned všiml. Nechápu, proč to nebylo zmíněno v jejich výpisu změn jako všechno ostatní. Možná to plánují časem zdokonalit ještě více." - pronesl uživatel TJangoRechained na Redditu.

Ve vláknu tohoto příspěvku si pak můžeme všimnout, že mnoho dalších uživatelů tuto změnu také potvrzují.

A co vy? Všimli jste si nějaké změny? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama