Upoutávka na Battlefield 4: Naval Strike DLC
Battlefield 4 Novinka Upoutávka na Battlefield 4: Naval Strike DLC

Upoutávka na Battlefield 4: Naval Strike DLC

Michal Burian

Michal Burian

15

Čtyři nové multiplayerové mapy zasazené do Jihočínského moře s dynamickým počasím a přechodem, kdy bitva začne například za úsvitu.

Reklama

,,Bude klidné moře, které se postupně změní v rozbouřené moře a objeví se i mnoho dalších efektů počasí. Například na mapě Mortar Strike začne bitva za úsvitu a časem se celá rozsvítí," popisuje EA DICE dynamické změny.

,,Battlefield 4 Naval Strike díky novým mapám umístěným do Jihočínského moře ještě dále rozšiřuje ohromné možnosti námořního boje základní hry. Na tropických Ztracených ostrovech můžete prorazit havarované letadlo a zajmout rybářské vesnice. Rozsáhlá mapa Vlnolam umožňuje při infiltraci námořní základny využít ponorku a vyžaduje pohotové přesuny mezi přístavními doky a skalnatými ostrovy. Na vůbec nejrozsáhlejší vodní ploše ze všech battlefieldovských map budete kromě soupeře čelit i rozbouřenému oceánu. Během operace Mortar se zúčastníte bojů v opuštěném středisku na vrcholu útesu, který nabídne úchvatné vyhlídkové body."

,,Naval Strike také přináší pět nových zbraní, obojživelné vznášedlo, deset úkolů a herní režim Carrier Assault představující poctu klasickému módu Battlefield 2142 Titan Mode."

Ještě dvě dodatečné modifikace - 3GL (granátomet pro 3 projektily) pro třídu útočník a Protiletecká mina – speciální projektil pro třídu ženista.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama