Ušetřete na herních vánočních dárcích
Novinka Ušetřete na herních vánočních dárcích

Ušetřete na herních vánočních dárcích

Xzone

Xzone

Vánoční slevy na PS4 a spoustu dalšího

Reklama

Inzertní PR článek

Nestihli jste Black Friday? Nevadí! PlayStation si připravil slevy i před Vánoci, aby se vám postaral o vydatný příděl dárků.

Pro nováčky, kteří stále zvažují nákup, je tu výkonnější PS4 Pro od 7690 Kč nebo základní PS4 Slim za 5290 Kč. Ke Slimce navíc dostanete stylový “měkký” dárek v podobě PlayStation čepice se šálou. Pokud už vám konzole doma dělá radost, tak byste mohli ocenit extra ovladač. Ve všech možných barvách jsou teď DualShocky za 990 korun.

Death Stranding, jednu z nejvýraznějších her letošního roku a žhavého kandidáta na řadu ocenění, teď pořídíte jen za 1290 Kč. Originální záležitost s Normanem Reedusem si můžete vychutnat s českými titulky. A další exkluzivitu Concrete Genie si za 499 korun zahrajete dokonce i s českým dabingem. Perfektní záležitost pro mladší hráče a každého, kdo ocení unikátní vizuální stylizaci.

Kromě PlayStation exkluzivit najdete ve slevě také zřejmě nejlepší střílečku letošního roku Call of Duty: Modern Warfare. Výborný multiplayer se nedávno dočkal obří aktualizace zdarma (mapy, módy, Battle Pass) a hru nyní seženete za 1399 Kč s tričkem a odznakem zdarma. Pokud holdujete spíše RPGčkům, tak by vás mohla nadchnout stále čerstvá novinka RPG veteránů ze studia Obsidian. The Outer Worlds teď stojí 1199 Kč.

Slevy se ale netočí jen kolem her. Za příjemně nižší ceny pořídíte i POP figurky, Kratose s velkou hlavou nebo třeba akční figurky hrdinů z Call of Duty. Takového Kena ještě Barbie nepotkala! Nadšené sběratele potěší určitě i řada krásných zlevněných artbooků, které ozdobí každou knihovničku.

Všechny vánoční slevy najdete přehledně na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama