Uvidíme na letošní E3 Kingdom Come 2?
KC: Deliverance Novinka Uvidíme na letošní E3 Kingdom Come 2?

Uvidíme na letošní E3 Kingdom Come 2?

Martin Zavřel

Martin Zavřel

27
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rozebíráme, jaké náznaky se objevily online.

Reklama

Je příjemné sledovat, že kromě své domoviny budí Kingdom Come: Deliverance pozornost také ve světě. Magazín Gamesradar přinesl krátký článek, rozebírající šance na odhalení pokračování hry během letošní E3. Opírají se v něm především o postřeh fanoušků z Redditu, že na aktuálně probíhajícím streamu Koch Media, lákajícím na E3 prezentaci Koch Primetime, se postupně objevily předměty jako palcát nebo koruna:

Uvidíme na letošní E3 Kingdom Come 2?

Připomínají také natáčení filmu podle hry, o kterém jsme psali loni. Kromě toho oficiální twitterový účet Warhorse Studios lajkoval různé tweety fanoušků, volajících po pokračování jejich hry. Zapojil se také PR manažer Warhorse, Tobias Stolz-Zwilling, se svým tweetem: "A safra... tenhle týden bude nabitý!"

Nicméně jakmile začaly podobné články publikovat i další magazíny a zvedal se zájem na sociálních sítích, Sir Tobi naopak začal natěšení fanoušků přibržďovat:

Co z toho vyplývá? Pokud bychom si měli tipnout, dočkáme se na letošní E3 nějaké novinky okolo Kingdom Come: Deliverance, ale nebude to oznámení druhého dílu.

Co třeba vylepšená verze pro novou generaci konzolí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama