Už 30 tisíc lidí podepsalo petici za vrácení peněz za Battlefield 2042
Battlefield 2042 Novinka Už 30 tisíc lidí podepsalo petici za vrácení peněz za Battlefield 2042

Už 30 tisíc lidí podepsalo petici za vrácení peněz za Battlefield 2042

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

34
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

A počet podpisů stále narůstá.

Reklama

Batllefield 2042 určitě není tak úspěšným titulem, jak si vydavatelství Electronic Arts představovalo. To dokládá i nespokojenost některých hráčů, kteří pomocí petice na serveru Change.org vyzývají EA, aby umožnila hráčům zažádat o vrácení peněz za hru Battlefield 2042. Petice si poprvé všiml magazín Windows Central, a to v pondělí 7. února, kdy petice zaznamenala 5000 podpisů. V současnosti ji už podepsalo přes 30 tisíc uživatelů, přičemž podpisy stále přibývají.

V petici se uvádí, že společnosti Electronic Arts a DICE nedodržely mnoho slibů daných při uvedení hry, a hra Battlefield 2042 byla na trh uvedena v nehratelném stavu. "Vydání hry Battlefield 2042 společností EA bylo výsměchem každému zákazníkovi, který si tuto videohru zakoupil za 70 dolarů (USD) kvůli lživé reklamě společnosti EA. I dnes má Battlefield 2042 chyby, které drasticky mění herní zážitek natolik, že jej mnoho členů komunity považuje za nedokončené vydání," píše se v petici.

Lze jen těžko říct, zdali by tato petice, byť by měla sebevíc podpisů, mohla figurovat jako hnací motor nějakých určitých změn. Generální ředitel společnosti Electronic Arts, Andrew Wilson, minulý týden prohlásil, že společnost je i po neuspokojivém uvedení hry na trh nadále oddána hře Battlefield 2042 a fanouškům celé této série. Sám Wilson prohlásil, že pořád věří v pozdější úspěch hry. "Vývoj této hry s našimi týmy pracujícími z domova po dobu téměř dvou let se nakonec ukázal jako náročný. Díky našemu procesu testování a příprav jsme věřili, že zážitek je připraven na to, aby se dostal do rukou hráčů. Spustili jsme hru se silnou stabilitou, nicméně jakmile si více hráčů vyzkoušelo plnou verzi hry, ukázalo se, že se objevily neočekávané problémy s výkonem, které budeme muset vyřešit," uvedl Wilson.

Několik aktualizací už do hry vyšlo, další mají ještě následovat. Situaci okolo Battlefieldu 2042 neprospěla ani skutečnost, že se potvrdil odklad očekávané první sezóny z března na léto letošního roku. Spolu s tímto odkladem později také vývojáři z DICE odložili jednu z aktualizací z února na začátek března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama