Už máte koupené Gran Turismo Sport? Podívejte se na nabídku našeho obchodu
Novinka Už máte koupené Gran Turismo Sport? Podívejte se na nabídku našeho obchodu

Už máte koupené Gran Turismo Sport? Podívejte se na nabídku našeho obchodu

Redakce

Redakce

Na výběr je Day One edice, sběratelská edice, edice se steelbookem, bundl s konzolí nebo hra s volantem Thrustmaster T300 RS GT a pedály.

Reklama

Dnes vychází očekávané PlayStation 4 závody Gran Turismo Sport, které v recenzi na Zingu získaly 8/10. V našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk pro vás máme na výběr hned několik lákavých edic s dárky, včetně sběratelské edice nebo zvýhodněného balení GT Sport s volantem a pedály Thrustmaster T300 RS GT Edice.

Ke každé hře Gran Turismo Sport od nás získáte exkluzivní kšiltovku, a navíc na Xzone budete zařazeni do soutěže o luxusní závodní volant Thrustmaster T300 RS GT s pedály. Pravidla soutěže naleznete zde.

Teď už k samotné nabídce. Na Xzone.cz a GameExpres.sk si můžete vybrat Day One edici s bonusovým DLC a kšiltovkou, steelbook edici s výše zmíněnými bonusy nebo lákavou sběratelskou edici s modelem vozu Mercedes-AMG GTS (v exkluzivním laku) v měřítku 1:43.

Pokud ještě PlayStation 4 nemáte, tak pro vás v nabídce máme rovněž bundl PS4 Pro nebo PS4 Slim s Gran Turismem Sport. K němu navíc získáte jednu hru zdarma. U PS4 Pro je to Bloodborne GOTY a u PS4 Slim hra Gravity Rush 2.

A závodníci, kteří to myslí vážně, jistě ocení edici s volantem a hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama