Už zítra se budeme moci ohánět plamenometem v prvním DLC pro Metro Exodus
Novinka Už zítra se budeme moci ohánět plamenometem v prvním DLC pro Metro Exodus

Už zítra se budeme moci ohánět plamenometem v prvním DLC pro Metro Exodus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Objednal si tu někdo tradiční hratelnost a vzhled série Metro?

Reklama

Na Gamescomu došlo mimo jiné k odhalení prvního placeného DLC pro Metro Exodus, jež nese název The Two Colonels. K dispozici tak máme trailer, který láká na příběh plukovníka Khlebnikova, jenž se v podzemí města Novosibirsk snaží dostat ke svému synovi Kirillovi právě včas na Nový rok. Problém však je, že tunely jsou v horším stavu než kdy dřív, mutantů je víc než dost a naopak látka, která místní obyvatele chrání před otravou radiací, začíná docházet.

Tvůrci už dříve lákali nejen na plamentomet, s nímž si zjevně užijeme víc než dost, ale i na klasickou, na příběhu založenou hratelnost Metra. Zkrátka na lineární kapitolu, přičemž trailer naznačuje, že by DLC opravdu mohlo nabídnout krystalickou esenci série, díky níž bude hraní připomínat spíše průchod tunelů Metra 2033 a Last Light než Exodus s jeho otevřenějšími úrovněmi na otevřeném prostranství.

K dispozici máme také datum vydání, které je dost překvapivé. Mnozí fanoušci počítali spíš se zářím, nicméně The Two Colonels si budeme moci zahrát už zítra, tedy 20. 8. 2019. DLC bude k dispozici ke koupi samostatně nebo jako součást Season Passu a vyjde ve stejný den na všech platformách. V souvislosti s PC verzí stojí za to zmínit, že pokud jste si stihli Metro Exodus předobjednat na Steamu, než došlo ke stažení hry ve prospěch exkluzivity pro Epic Games Store, nebudete o možnost koupě DLC v rámci platformy Valve ochuzeni. Ostatní se musí spokojit s launcherem a obchodem Epicu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama