V Battlefield 1: Turning Tides DLC ovládnete moře, vzduch i zemi
Battlefield 1 Novinka V Battlefield 1: Turning Tides DLC ovládnete moře, vzduch i zemi

V Battlefield 1: Turning Tides DLC ovládnete moře, vzduch i zemi

Michal Burian

Michal Burian

2

V pořadí třetí rozšíření pro Battlefield 1 vyjde v prosinci letošního roku. Od dnešního dne navíc výroční akce a dárky.

Reklama

Dnes pro vás máme několik novinek o Battlefieldu 1. Nejprve se zaměříme na třetí rozšíření, které nese název Turning Tides. Na tohle DLC se můžete těšit v prosinci letošního roku. V tomto balíčku tvůrci obrátí pozornost k námořním operacím. Na hráče čeká mimo jiné námořní nájezd na Zeebrugge nebo bitva o Gallipoli a nová hratelná frakce britské námořní pěchoty. Samozřejmostí jsou nové mapy, zbraně a další obsah tematicky související s obojživelnými operacemi první světové války.

Turning Tides DLC je prezentováno stylem, že hráči ovládnou moře, vzduch i zemi.

Švédské studio DICE se chystá na oslavu výročí. 21. října to bude rok od vydání Battlefieldu 1 a navíc celá série slaví své 15. narozeniny. Při té příležitosti se vývojáři rozhodli oslavovat ve společnosti své komunity. Ve dnech od 12. do 16. října vás tak v Battlefieldu 1 čekají speciální výroční akce a dárky. Když se v těchto dnech zapojíte do bitev, získáte výroční psí známku.

V listopadu hráče čekají nové varianty v režimu Operations. Pod názvem Operation Campaigns se skrývá nový herní mód, který na stávajícím principu frontových bojů mezi útočníky a obránci vystaví nový herní systém sestávající z propojení více operací s novými unikátními odměnami.

„První z těchto kampaní se bude jmenovat Eastern Storm. Propojí dvě operace z datadisku Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Brusilov Offensive a Red Tide. Eastern Storm bude k dispozici pro majitele předplatného Battlefield 1 Premium Pass (nebo jako součást herního rozšíření Battlefield 1 In the Name of the Tsar.)

O něco později v listopadu navážeme kampaní Fall of Empires, ve které dáme dohromady operace ze základní hry Iron Walls a Conquer Hell. Další kampaně přijdou později.

Cílem je získáním dostatečného skóre dokončit aktivní kampaň dřív, než bude uzavřena. Odměnou za každou dokončenou kampaň bude speciální battlepack. První úspěšně dokončenou kampaní si zároveň vybojujete záznam v kodexu Operation Campaigns. Aktivní kampaň můžete dokončit kolikrát chcete.

Ti nejpozornější z vás zaznamenali, že jsme spuštění módu Operation Campaigns posunuli z října na listopad. Jednoduše chceme mít jistotu, že vám předkládáme skutečně kvalitní herní zážitek. Děkujeme za trpělivost,“ dodává zástupce DICE na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama