V Battlefield 4 bude svět na pokraji chaosu
Battlefield 4 Novinka V Battlefield 4 bude svět na pokraji chaosu

V Battlefield 4 bude svět na pokraji chaosu

Michal Burian

Michal Burian

53

Přečtěte si první detaily o příběhové části čtvrtého Battlefieldu, kde musíte zastavit Činu.

Reklama

V nočních hodinách byly zveřejněny první pořádné detaily o příběhové části válečné střílečky Battlefield 4, kde se stanete seržantem Danielem Reckerem v elitní skupině nazvané jednoduše Tombstone. Za úkol budete mít zastavit nebezpečnou Čínu a zajistit, aby byl konečně mír. Nebude to ale vůbec jednoduché.

Kampaně začne misí, v níž získáte informace od ruského generála ve městě Baku v Ázerbájdžánu. Vše ale nejde podle plánu, váš tým je odhalen a vy si musíte probojovat cestu skrz vlny ruských vojáků, abyste se dostali do bezpečí. Poté se vrátíte zpět na loď USS Valkyrie, otevřete tajné dokumentu a potvrdí se předešlé podezření, že čínský admirál Chang plánuje v Číně převrat. Pokud se tak stane, bude se moci spolehnout na Rusko, což znamená velké nebezpečí pro celý svět. Čína s Ruskem by byla opravdu silná.

S informacemi se musíte vydat do Šanghaje, kapitán lodi nastavuje kurz. Po příjezdu do města jste se svou jednotkou vysláni na tajnou misi, abyste získali skupiny VIP lidí. Čína je v pozdvižení, obvinila Ameriku, že je zapletena do atentátu na Jin Jie. Budoucí vládce Číny je mrtev. Admirál Chang zrušil volby a postaral se o vyhlášení stanného práva. V tomto okamžiku Americké a Ruské námořní síly jsou připraveny na pobřeží Číny. Situace je napjatá, stačí málo, aby začala válka.

Mezitím se v Šanghaji demonstrující střetnou s policií, což okamžitě vyvolá chaos a nepokoje v ulicích města. Jednotce Tombstone se podaří najít VIP lidi, mezi nimiž je i CIA agent Laszlo W. Kovic a tajemný jedinec, kterého hledá čínská armáda. Spolu s Kovicem si probojujete cestu ze Šanghaje zpět k lodi Valkyrie. Při cestě vezmete sebou nespočet civilistů, kteří prchají z města.

Situace je nepřehledná, komunikace s velením nefunguje. Nezbývá vám nic jiného než se s lodí vydat do Singapuru, kde má kotvit USS Titan. Jakmile dorazíte na místo, jste šokování. Vidíte zmatek a oheň, vlajková loď byla potopena a flotila rozmetena. Od tohoto okamžiku není nic jisté.

V jednotce Tombstone bude PAC a IRISH. První jmenovaný je Clayton Pakowski, 27 let, volací znak Tombstone 4 a dříve se podílel na operacích “Fishing in Baku” a “Angry Sea”. IRISH je nick Kimble Gravese, 32 let, volací znak Tombstone 3 a taktéž byl při operacích “Fishing in Baku” a “Angry Sea”.

Battlefield 4 vyjde 29. října pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. V plánu jsou také verze pro PS4 a Xbox One, které vyjdou zároveň s uvedením next-gen konzolí na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama