V Battlefield: Hardline budou dinosauři
Novinka V Battlefield: Hardline budou dinosauři

V Battlefield: Hardline budou dinosauři

Michal Burian

Michal Burian

8

I když ne tak doslova, půjde o speciální masky.

Reklama

Již dříve byly náznaky, že by se v Battlefieldu mohl objevit speciální mód věnovaný prehistorickým zvířatům. Do dnešního dne se nic takového ale nekonalo, a to i přes naléhání fanoušků. Místo lovení dinosaurů si Visceral Games v chystaném Battlefieldu Hardline na hráče připravili menší překvapení. Jde o speciální masku raptora nebo vlka. Budete si ji moci nasadit. Tím to ale nekončí, nejen, že budete vypadat zvláštně, ale zároveň bude v bitvě stačit podržet určené tlačítko (na PC je to písmeno "J") a vaše postava zařve. Řevem budete strašit protivníky.

Krom toho se můžete podívat ještě na gameplay z dvou nových map (Riptide, Derailed) a módu Rescue.

„Záchrana (Rescue) je jedním ze dvou soutěžních režimů. V tomto režimu orientovaném na policisty můžete okusit práci člena jednotky SWAT, která dostala za úkol zachránit nevinné osoby z rukou zločinců. Opatrně proveďte svůj tým nebezpečným prostředím a dostaňte rukojmí zpět do bezpečí. Dávejte si však pozor, v tomto režimu druhou šanci nedostanete," popisuje EA.

Battlefield Hardline vychází 19. března ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Battlefield Hardline předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama