V Battlefieldu 1 si můžete zahrát novou noční mapu
Battlefield 1 Novinka V Battlefieldu 1 si můžete zahrát novou noční mapu

V Battlefieldu 1 si můžete zahrát novou noční mapu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Červencová aktualizace uvádí i program Premium Trials, díky němuž si lze zkusit dodatečné placené mapy i v případě, že nevlastníte Premium Pass.

Reklama

Včera vyšla pro Battlefield 1 na PC, PS4 i Xboxu One červencová aktualizace, jejíž předností je další noční mapa, Prise de Tahure. Ta je k dispozici všem majitelům Premium Passu a těm, kteří vlastní DLC They Shall Not Pass.

„Prise de Tahure je zasazená do malého venkovského městečka, které je místem neustálých bojů o kontrolu nad regionem Champagne-Ardennes. Je pár hodin před svítáním. Chtěli jsme vytvořit mapu, která se bude v určitých aspektech podobat Amiens, ale v menším měřítku a organičtějším způsobem. Opravdu jsme se snažili zachytit ten zvláštní pocit, který vás obklopí ve starších městech," tvrdí vývojáři.

Aktualizace navíc zlepšila systém hlasování o další mapě a uvedla nedávno představený systém Premium Trials. Díky němu němu si můžete v případě, že nevlastníte Premium Pass ani jednotlivé DLC, po omezenou dobu zkusit dodatečné placené mapy, a to včetně Prise de Tahure. Nemusíte být ani v partě s někým, kdo placený obsah vlastní, stačí jednoduše zapnout hru.

Systém Premium Trials má však jeden háček. Už víme o tom, že bude k dispozici vždy v určitém období. Nyní jsme se dozvěděli, že na dodatečných mapách není možné získávat zkušenostní body, stejně tak se nemůže respawnovat uvnitř vozidla, které spadá do obsahu placeného DLC.

Červencová aktualizace dále opravuje různé chyby a provádí změny v systému pronajímání serverů. Beze změn nezůstaly ani některé mapy a herní módy nebo uživatelské rozhraní. A pokud jde o velikost patche, měli byste stahovat zhruba 4 GB dat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama