V CD Projektu jsme předávali ocenění hry roku za Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka V CD Projektu jsme předávali ocenění hry roku za Zaklínače 3

V CD Projektu jsme předávali ocenění hry roku za Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Včerejší návštěvu studia CD Projekt RED jsme využili mimo jiné k tomu, abychom předali cenu za hru roku 2015 podle čtenářů Zingu. <strong>Aktualizováno o další fotografie ze studia.</strong>

Reklama

V anketě, jejíž prostřednictvím jste mohli hlasovat o hru roku 2015 podle čtenářů Zingu, jste dali jasně najevo, že titul hry roku si nejvíce zaslouží Zaklínač 3: Divoký hon od CD Projektu RED.

Když jsem včera dostal konečně možnost CD Projekt RED navštívit, využil jsem příležitosti a cenu pro Zaklínače 3 předal přímo do rukou ředitele vývoje Konrada Tomaszkiewicze. Fotografie níže pořídili ostatní zaměstnanci studia mým i svým mobilním telefonem během předání.

Samozřejmě jsem si neudělal výlet do Varšavy jen proto, abych předal zarámovanou cenu a zase odletěl zpět do Prahy. Věřím, že není tak těžké si domyslet, co jsem ve studiu v první řadě dělal, ale abych citoval hru Posel z Liptákova z repertoáru Divadla Járy Cimrmana - my nesmíme ani naznačovat.

Obávám se, že na skutečné plody cesty mé maličkosti i dvou kolegů z česko-slovenské herní scény si budete muset ještě nějakou dobu počkat.

Další fotografie ze studia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama