V české hře Space Engineers se stanete astronautem ve vesmíru
Space Engineers Novinka V české hře Space Engineers se stanete astronautem ve vesmíru

V české hře Space Engineers se stanete astronautem ve vesmíru

Michal Burian

Michal Burian

25

Space Engineers je sandbox hra o návrhu, konstrukci a údržbě vesmírných objektů. Hráči staví vesmírné lodě a stanice rozličných velikostí a účelu (civilní i vojenské), pilotují lodě a těží na asteroidech.

Reklama

České studio Keen Software House, které stojí za Miner Wars 2081, VRAGE nebo Miner Wars Arena, představilo dnes svůj nový projekt. Jde o Space Engineers, což je sandboxová hra o návrhu, konstrukci a údržbě vesmírných objektů. Hráči staví vesmírné lodě a stanice rozličných velikostí a účelu (civilní i vojenské), pilotují lodě a těží na asteroidech.

"Space Engineers je inspirován realitou a tím jak věci fungují. Představte si současnou NASA technologii extrapolovanou 60 let do budoucnosti. Space Engineers je hra, která se snaží držet fyzikálních zákonitostí a nebyly do ní implementovány technologie, které by byly v blízké budoucnosti nerealizovatelné," dočteme se v tiskové zprávě.

"Space Engineers používá realistický volumetrický (objemový) fyzikální engine: všechny objekty mohou být smontovány, rozebrány, poškozeny nebo zničeny."

Space Engineers je v alfa fázi vývoje a brzy bude k dispozici v programu Steam Early Access. Více se dočtete na blogu Marka Rosy.

Obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama