V City of Brass budete bojovat bičem a šavlí
City of Brass Novinka V City of Brass budete bojovat bičem a šavlí

V City of Brass budete bojovat bičem a šavlí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

V arabském městě vás čeká hledání pokladů, likvidace nepřátel, využívání pastí nebo závod s časovým limitem.

Reklama

Studio Uppercut Games oznámilo novou hru nazvanou City of Brass. Jedná se o rogue-lite titul hraný z pohledu první osoby, v němž navštívíte arabské město plné pokladů, džinů, nepřátel, pastí a procedurálně generovaných úkolů. Nechybí ani prvek trvalé smrti.

Nejen pro boj jste vybaveni tureckou šavlí a bičem, přičemž vaším ultimátním cílem je dosáhnout pokladu v srdci města před vypršením časového limitu. V tom vám budou bránit nejen ohavní nepřátelé, ale i zmíněné a podle všeho docela pestré pasti, které lze ale využít ve svůj prospěch, když se chcete zbavit nepřátel. Dokonce je možné obrátit protivníky proti sobě.

Samozřejmě se dá očekávat, že budete umírat, mnohdy dost drsným způsobem, ale postupem času se budou vaše schopnosti zlepšovat, a tak můžete přijít na nové způsoby, jak ošálit smrt a bojovat dál. V tom vám pomohou i povětšinou přátelští džinové, kteří vám nabídnou různou výbavu a zlepšováky.

City of Brass vyjde letos na podzim, a to ve verzi pro PC, která bude k dispozici na Steamu. Během roku 2018 budou následovat konzolové verze pro PS4 a Xbox One.

Screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama