V datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3 se vrátí Shani
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka V datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3 se vrátí Shani

V datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3 se vrátí Shani

Martin Cvrček

Martin Cvrček

44

Oblíbená medička dominuje novému poutači na oba chystané datadisky.

Reklama

Česká fanstránka Zaklínače 3 na Facebooku upozornila na nový poutač, který láká na oba chystané datadisky nazvané Srdce z kamene a O víně a krvi. Ten potvrzuje, že v prvním zmíněném datadisku, který má vyjít letos v říjnu, se vrátí medička Shani.

Když CD Projekt RED dříve oznamoval, že datadisky představí nějaké staré známé, Shani byla první logická možnost. Díky prvnímu dílu i knižní předloze si ji fanoušci dost oblíbili, ale v Zaklínači 2 chyběla a nenarazili jsme na ní ani v původním Zaklínači 3. Její úloha v datadisku je tedy dost logická a zjevně na ni odkazuje i lokalizační manažer Comgadu Filip Ženíšek, který dnes oznámil začátek překladu questů v prvním datadisku.

Teď, když máme potvrzenou přítomnost jedné dobře známé postavy, se začíná spekulovat o dalších, konkrétně o Iorvethovi a Saskii. I jejich absence v Zaklínači 3 byla koneckonců celkem znatelná, k dohadům ale vede především tweet komunitního manažera CD Projektu Marcina Momota, který tvrdí, že Iorverth i Saskia jsou v bezpečí a nemáme se o ně bát. Dá se tedy očekávat, že s nimi mají tvůrci nějaké plány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama