V Death Star DLC pro Star Wars: Battlefront můžete odpálit Hvězdu smrti
Star Wars: Battlefront Novinka V Death Star DLC pro Star Wars: Battlefront můžete odpálit Hvězdu smrti

V Death Star DLC pro Star Wars: Battlefront můžete odpálit Hvězdu smrti

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Herní mód Battle Station je kombinace leteckých a pěchotních bojů, která může vyústit ve zničení Hvězdy smrti.

Reklama

Na nový Star Wars: Battlefront od EA a DICE se často snáší kritika kvůli absenci leteckých bojů ve vesmíru. Hráči dost často vzpomínají na Battlefront 2 od Pandemicu, v němž bylo bez potíží možné létat ve vesmíru, následně přistát na nějaké lodi a courat se po její palubě po svých.

Třetí placené DLC pro hru, Death Star, sice přesně tohle nenabídne, ale očividně se tomu aspoň trochu přiblíží. To naznačuje odhalení herního módu Battle Station, který sestává ze tří fází.

První fáze je tradiční letecký boj, představte si zkrátka něco jako režim Fighter Squadron ve vesmíru, jen s několika rozdíly. X-Wingy a A-Wingy bojují proti TIE a TIE Interceptorům, a jestli se povstalecké Alianci podaří sestřelit dostatečný počet nepřátelských letounů, přiletí Y-Wingy, které oslabí obranu obřího Hvězdného destruktoru. Ten může být následně zničen útokem na slabá místa. Na straně Impéria musí samozřejmě hráči, které doprovodí letouny ovládané umělou inteligencí, Hvězdý destruktor bránit.

Poté následuje druhá fáze, v níž se boj přesune na palubu Hvězdy smrti. Povstalečtí pěšáci musí z útrob proslulé bitevní stanice extrahovat cenného droida a během bojů o tohoto droida budete přirozeně moci využít dvě nové postavy. Konkrétně Chewaccu/Žvejkala na straně Aliance a lovce odměn Bosska na straně Impéria.

Třetí fáze se vrací do vesmíru, kde mají Povstalci prostý cíl - zničit Hvězdu smrti. Určitý hráč se může vžít do role Luka Skywalkera v jeho X-Wingu a pokusit se stanici zničit. Na opačné straně se ale jiný hráč může ujmout Dartha Vadera ve stíhačce TIE Advanced a tomu pokusu zabránit.

Něco takového zní určitě zajímavě a Death Star DLC je díky tomu hned lákavější. Otázka samozřejmě je, jak vlastně budou jednotlivé fáze oddělené či naopak propojené. To se snad dozvíme brzy.

Přídavek se každopádně kromě tohoto herního módu a postav Chewbaccy a Bosska chlubí i novými mapami a dalšími zbraněmi a kartami. Datum vydání je stanovené na září.

Hráčům Battlefrontu bych navíc doporučil podívat se na přehled chystaných událostí. To abyste neprošvihli třeba bezplatný trial předešlého DLC nebo Double-XP víkend. Těšit se můžete i na další bezplatný Hutt kontrakt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama