V den vydání The Sims 4 na konzole se budou prodávat i DLC
The Sims 4 Novinka V den vydání The Sims 4 na konzole se budou prodávat i DLC

V den vydání The Sims 4 na konzole se budou prodávat i DLC

Michal Burian

Michal Burian

7

Perfektní patio, Staré časy, Upíři a Život ve městě.

Reklama

Společnost Electronic Arts oznámila, že 17. listopadu vyjdou nejen PlayStation 4 a Xbox One verze The Sims 4, ale rovněž dodatečné balíčky. Ty si budete moci zakoupit a rozšířit si tak herní zážitek s vašimi Simíky.

Na výběr bude digitální sada s balíčky Staré časy, Upíři a Život ve městě, zatímco Perfektní patio se bude prodávat samostatně. Cenu v současné době neznáme, ale je nám jasné, že se toto oznámení nebude hráčům líbit. Když jsou DLC již připravena, tak proč nejsou obsažena v základní hře, ale prodávají se takto zvlášť.

Kolekce Sims 4 Perfektní patio - Simíci, kteří si chtějí vyšperkovat terasu, si přijdou v této kolekci na své. Vytvořte si odpočinkové místo, kde můžete s kamarády rozpálit gril a dát si něco dobrého snědku ohození v nových pohodově módních modelech. Zažili jste v práci pořádnou prudu? Vaši Simíci se mohou zbavit stresu a hezky si odfrknout v úplně nové vířivce. Ale žádné strachy, pokud vás vířivky nebaví, můžete se hodit do pohody u bazénu díky novému stylovému nábytku.

Kolekce Sims 4 Staré časy - Má váš Simík v životě rád trochu luxusu a často vzpomíná na staré dobré časy? Chce trávit více času radostmi života, a pokud možno žádný čas vařením a uklízením? Kolekce Staré časy mu jeho sny splní dokonale. Stavitelé se mohou těšit na nové nóbl předměty, jako jsou zbrusu nový toaletní stolek, glóbusový bar z 16. století z Monte Vista, a dokonce i velmi stylová zlatá lampa ve tvaru žirafy. Kultivovanější Simíci, kteří mají pocit, že domácí práce jsou pod jejich úroveň, si mohou najmout NPC majordoma, který všechnu práci odvede za ně. Někteří majordomové mohou mít i zajímavé vlastnosti, o kterých se dozvíte, když se se svým pomocníkem v domácnosti trochu seznámíte.

Herní balíček The Sims 4 Upíři - Pro Simíky, kteří touží po troše nadpřirozena, bude skvělým přírůstkem do sbírky balíček Upíři. Své Simíky v něm budete moci proměnit v mocné upíry, dát jim nesmrtelnost a užívat si úplně nový strašidelný svět Forgotten Hollow, kde noc trvá výrazněji déle než v ostatních světech. Vytvořte si dokonalého upíra pomocí úplně nových prvků nástroje Vytvořit Simíka. Čeká na vás nová simíkovská „temná forma“ i spousty nových úborů a doplňků. Zpřístupněte si jedinečnou moc, která vašim upírům dodá nejrůznější nadpřirozené schopnosti.

Rozšíření The Sims 4 Život ve městě - Už vaše Simíky nebaví bydlet na předměstí? Rozšíření Život ve městě vám s tím pomůže. Užívejte si nové rušné město San Myshuno, najděte si nové kamarády, vyzkoušejte si nové kariéry, užívejte si místní festivaly a nastěhujte se do bytu nebo střešního apartmánu svých snů! V sousedství budou probíhat festivaly plné nových aktivit a jídel, které si budou Simíci moci vychutnat. Dokonce si mohou u místního stánku pořídit exkluzivní festivalové tričko, aby prodejce podpořili. Bavte se při basketbalu a vyrazte do centra na karaoke, abyste si s kamarády užili pořádnou porci zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama