V Diablu 3 půjdou sekat hlavy
Diablo Novinka V Diablu 3 půjdou sekat hlavy

V Diablu 3 půjdou sekat hlavy

Michal Burian

Michal Burian

5

Na oficiálním fóru akčního RPG titulu Diablo 3 se objevilo několik zajímavých informací, včetně potvrzení, že ve hře půjdou sekat hlavy.

Reklama

Alespoň to tvrdí komunitní manažer na oficiálním fóru, který se nechal slyšet, že v Diablu 3 budou moci hráči různým monstrům useknout hlavu a končetiny. Dokonce bychom se mohli dočkat i různých zajímavých animací u hlavních nepřátel alias bossové. Diablo se tak stane ještě krvavějším titulem, s nímž budou mít německé úřady velké problémy, stejně jako s nedávným Call of Duty: Black Ops.

Dále jsme se dozvěděli, že hrdina může utrpět poškození nemocí, ohněm, chladem, bleskem, jedem a kletbou. Rozdíl mezi jedem a nemocí spočívá v následujícím: Jed má negativní vliv na celkovou regeneraci a ovlivňuje hojení. Zatímco nemoc bude na hrdinu působit trošku jinak. Pokud hrdina utrpí při boji nějaké zranění, tak to bude mít mnohem větší vliv na celkové fyzické poškození.

Díky výše zmíněným informacím bude třetí díl Diabla v USA klasifikován značkou M (Mature), což znamená, že se hra bude prodávat s doporučením 17+.

Pro úplnost dodejme, že bylo potvrzeno, že Diablo 3 bude spolupracovat se službou Battle.net a to jak v singleplayeru, tak i v kooperaci. Dá se očekávat podobný systém jako u real-time strategie StarCraft II = pokud budete chtít hrát, musíte být neustále připojeni k internetu. Za odměnu budete mít k dispozici různé žebříčky apod.

Více informací se o hře dočtete v našem dřívějším zpravodajství. Doporučujeme novinky a detaily z BlizzConu, 20 minut gameplay záběrů, nečekaný příval inovací, léčení bude jiné a preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama