V DriveClub nebudou chybět vozy značek Ferrari a Lamborghini
Driveclub Novinka V DriveClub nebudou chybět vozy značek Ferrari a Lamborghini

V DriveClub nebudou chybět vozy značek Ferrari a Lamborghini

Michal Burian

Michal Burian

1

Auta těchto honosných značek odhalilo nové video o Evolution Studios.

Reklama

Nadějná závodní hra DriveClub měla pro PlayStation 4 vyjít zároveň s uvedením konzole na trh. Vývojáři z Evolution Studios, kteří mají za sebou úspěšnou sérii MotorStorm, si u Sony vyžádali více času a hra byla odložena na začátek letošního roku. Od té doby jsme se toto ale moc nového o DriveClub nedozvěděli, ani seznam vozidel nebo tratí. Není tedy divu, že spousta hráčů je nervózní a už se tak nějak smiřují s tím, že hra bude opět odložena.

Za vděk tak musíte vzít nové video zaměřeno na Evolution Studios, kde nechybí několik záběrů z DriveClub. Ty potvrzují, že se ve hře objeví vozy honosných značek Ferrari a Lamborghini. Minimálně půjde o Ferrari 599XX a Lamborghini Aventador. Stejně tak nějaká italská trať. Velký důraz bude kladen na sociální interakci.

Na internetu se šušká, že by DriveClub mohlo být připraveno na 22. února, kdy se v Japonsku začne oficiálně prodávat PS4 (informovali jsme zde).

DriveClub vyjde ve dvou verzích; klasické a ořezané. Ta ořezaná bude zdarma pro předplatitele PlayStation Plus s omezeným počtem tratí a vozů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama