V Hitman: Absolution můžete být tajným agentem nebo hlučným kriminálníkem
Novinka V Hitman: Absolution můžete být tajným agentem nebo hlučným kriminálníkem

V Hitman: Absolution můžete být tajným agentem nebo hlučným kriminálníkem

Michal Burian

Michal Burian

10

Protivníka můžete eliminovat potichu nebo na sebe upozornit a vyvolat pořádnou přestřelku.

Reklama

Režisér Christian Elverdam ze studia IO Interactive v rozhovoru pro časopis PSM3 zopakoval, že hráči si mohou v připravovaném Hitman: Absolution vždy vybrat cestu jakou půjdou. Bude záležet pouze na vás, zda v určité situaci zachováte klid a budete se snažit protivníka zlikvidovat potichu nebo na sebe upozorníte nepřátele. V druhém případě se připravte na pořádnou pěstní výměnu a také nejednu přestřelku.

Pokud se stanete příznivcem kradmého pohybu ve stínech a nenápadného likvidování nepřátel ze zálohy, můžete se těšit na speciální bonus v podobě funkce Instinkt. Jde o ukazatel na obrazovce, který se trochu naplní pokaždé, kdy někoho zabijete ze zálohy, využijete převleků, nebo jen schováte mrtvolu, abyste se vyhnuli odhalení. Odměnou vám pak budou speciální schopnosti, které se vám odemknou ve chvíli, kdy se ukazatel naplní. V ten moment se vám na krátkou chvíli zobrazí cesta hlídkujících stráží, případně budete moci nakouknout přes zdi, abyste zjistili, proti kolika nepřátelům vlastně stojíte, anebo budete moci oblbnout vaše protivníky, kteří si budou myslet, že patříte k nim.

Elverdam tuto featuru popsal jako menší podvádění, které budete moci snadno vypnout.

"Pokud se vám funkce Instinkt nelíbí, můžete ji snadno vypnout," řekl pro PSM3. "Studovali jsme zpětnou vazbu od hráčů a fanoušků, kteří hráli všechny předešlé hry, a oni Instinkt chtěli."

"Instinkt má menší dopad na hru, než si myslíte. Pomáhá vám v tom, abyste se soustředili na věci, které se dějí právě teď okolo vás a nemysleli na jiné věci," dodal.

Jak už ale bylo řečeno, vývojáři vás nebudou nutit tuto funkci používat a dokonce si sami kdykoliv a v jakékoliv situaci budete moci zvolit, zda budete hrát jako tajný agent, tedy hezky potichoučku, nebo se z vás stane hlučný kriminálník.

Z výše zmíněného je jasné, že tvůrci chtějí hru zpřístupnit nejen hráčům, kteří mají rádi stealth hry, ale také těm co si rádi zahrají pořádnou střílečku.

Hitman: Absolution je naplánován na letošní rok pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Více informací se dočtete v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama