V Horizon: Zero Dawn bude mít hráč primitivní zbraně
Horizon: Zero Dawn Novinka V Horizon: Zero Dawn bude mít hráč primitivní zbraně

V Horizon: Zero Dawn bude mít hráč primitivní zbraně

Michal Burian

Michal Burian

16

Proč nám Guerrilla Games nedají do ruky kulomet nebo jinou moderní střelnou zbraň?

Reklama

Pokud jste si zvykli, že ve hře od holandského studia Guerrilla Games vezmete do ruky pořádnou moderní střelnou zbraň a pustíte se do akce, tak si na to budete muset odvyknout. Připravovaný titul Horizon: Zero Dawn rozhodně nebude dalším Killzone. Sice se hra odehrává ve vymyšleném futuristickém světě a sdílí stejné technologie, ale to je tak asi vše. Horizon bude akce s RPG prvky z pohledu třetí osoby, kde se nám do ruky dostanou především primitivní zbraně jako je kupříkladu luk. Čas od času sice budeme moci vystřelit z modernějších zbraní, ale to bude jako odměna při boji s obrovským robotickým dinosaurem.

Proč nám Guerrilla Games nedají do ruky kulomet nebo jinou moderní střelnou zbraň? To vysvětlil šéf vývoje Mathijs De Jonge.

„Zkoušeli jsme moderní střelné zbraně v prototypech, ale jakmile jsme dali někomu kulomet, tak se ze hry stala klasická střílečka s krytím. Chceme, aby se hráč cítil primitivně. Z toho důvodu kmeny mají omezené znalosti o technologiích. Oni nechápou co se děje, proč jsou na planetě stoje a jak fungují,“ vysvětlil Mathijs De Jonge v rozhovoru s magazínem EDGE.

Redaktor EDGE dokonce mohl vidět čtyři roky starý prototyp s hlavní postavou Killzone 3, která bojovala s obrovským robotickým dinosaurem. Toho jsme mohli vidět v E3 2015 demu Horizon: Zero Dawn. Na video z nové značky tvůrců Killzone se určitě podívejte, krom jiného uvidíte, jaké výhody má luk.

Horizon: Zero Dawn vyjde v příštím roce výhradně pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama