V Horizon: Zero Dawn je nově New Game+ nebo ultra těžká obtížnost
Horizon: Zero Dawn Novinka V Horizon: Zero Dawn je nově New Game+ nebo ultra těžká obtížnost

V Horizon: Zero Dawn je nově New Game+ nebo ultra těžká obtížnost

Michal Burian

Michal Burian

15

Bezplatný patch přináší i dvě nové trofeje, které nebude lehké získat.

Reklama

Nebojácná lovkyně Aloy se před příchodem expanze The Frozen Wilds hlásí o pozornost. Původní Horizon: Zero Dawn dostal patch, do kterého vývojáři z nizozemského studia Guerrilla Games přibalili spoustu zajímavostí. Tou největší je bezesporu New Game+, který vám umožní zahrát si nebezpečné dobrodružství Aloy znovu, ale tentokrát s vybavením, které jste získali při prvním hraní, včetně zkušeností a dalších věcí v inventáři. Jen maximální level je stále na úrovni 50, přesto lze získávat další a další zkušeností body.

Druhou novinkou je ultra těžká obtížnost. Stroje jsou smrtelnější a mnohem pozornější. Aby bylo hraní skutečnou výzvou, tak tvůrci omezili regeneraci vašeho zdraví. Pokud se rozhodnete pro obtížnost Ultra Hard tak pamatujte, že si poté nelze vybrat jinou. V takovém případě budete muset začít od začátku.

Dalším důležitým obsahem jsou dvě nové trofeje. Jednu získáte po dokončení hry v režimu New Game+, druhou potom po dokončení New Game+ na obtížnost Ultra Hard. Jak vidno, nebude snadné je získat.

V neposlední řadě patch obsahuje nové možnosti pro přizpůsobení hlavní hrdinky, včetně nového Focusu, a samozřejmě opravuje různé chyby a problémy.

Připomeňme, že akční RPG Horizon: Zero Dawn vyšlo 1. března letošního roku. Za krátkou dobu se prodalo 3,4 milionu kopií. Není tak divu, že v Guerrilla Games pracují na rozšíření a jistě přemýšlejí i nad druhým dílem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama