V Killzone: Mercenary nově souboje s boty
Killzone Novinka V Killzone: Mercenary nově souboje s boty

V Killzone: Mercenary nově souboje s boty

Michal Burian

Michal Burian

1

V offline režimu na všech mapách v módech Mercenary a Guerrilla Warfare. Má jít údajně o chytré boty. Nad jejich počtem budete mít naprostou kontrolu.

Reklama

Pokud vás ještě neomrzela first-person střílečka Killzone: Mercenary pro handheld Vita, která si v naší recenzi odnesla 7/10 za zoufale nezajímavý příběh, absenci jakékoliv snahy o originalitu nebo příšerné dotykové ovládání, tak si budete moci v průběhu dnešního dne na PlayStation Store koupit dodatečný balíček Botzone Soldier Training Pack.

DLC do hry přináší možnost zahrát si na všech dostupných mapách v offline režimu proti nepřátelům ovládaných umělou inteligencí. Mělo být jít údajně o inteligentní boty s odlišnými loadouty a dokonce i Vanguardy.

S boty si to budete moci rozdat v módech Mercenary a Guerrilla Warfare. Vývojáři z Cambridge nezapomněli ani na možnost přizvat si na svou stranu AI parťáky.

Důležité je, že nad počtem nepřátel, stejně tak svých kolegů ve zbrani, máte naprostou kontrolu.

Jen škoda, že DLC není zadarmo. Stát vás bude €2,49 (necelých 70 korun). Jde sice o symbolickou cenu, ale i tak. V únoru do handheldového Killzone vyšly dvě nové multiplayerové mapy nazvané Tharsis Depo a Blood Gracht.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama