V Kingdom Come: Deliverance nebudou chybět ani detailní obrazy svatých
KC: Deliverance Novinka V Kingdom Come: Deliverance nebudou chybět ani detailní obrazy svatých

V Kingdom Come: Deliverance nebudou chybět ani detailní obrazy svatých

Martin Cvrček

Martin Cvrček

38

Jako předloha pro jejich tváře posloužily fotografie těch, kteří hru podpořili na Kickstarteru určitou částkou. <strong>Aktualizováno</strong> o nové gameplay záběry.

Reklama

Update: Na YouTube se objevil záznam nedávného streamu Warhorse Studios, který nabízí hromadu nových záběrů z hraní.

Stream se přitom zaměřil na to, co mohli vidět návštěvníci letošního Gamescomu. Uvidíte třeba demonstraci stealth mechanik, různé přístupy k řešení questu nebo další ukázku krásně zpracovaného prostředí.

Původní zpráva (9. 9. 14:16): Tvůrci Kingdom Come: Deliverance ze studia Warhorse často ukazují, jaké odměny chystají pro hráče, kteří je podpořili na Kickstarteru. V minulosti jsme mohli vidět třeba video o výrobě mečů nebo fotografie cínových vojáčků, tentokrát tu ale máme něco extra - obrazy svatých, které najdete v Sázavském kostele ve hře.

Jak křesťanské motivy souvisí s tzv. backery z Kickstarteru? Jednoduše. Ti, kteří svou finanční podporou dosáhli na úroveň Emperor nebo vyšší, mohli do Warhorse poslat své fotografie, které pak posloužily jako předloha pro tváře svatých, které uvidíte ve videu níže. Jak se zdá, i v tomto směru bude Kingdom Come hodně detailní, celkový interiér kostela vypadá nepochybně velmi dobře a přesvědčivě.

Ale je tu jeden háček. Na začátku videa uslyšíte několik (sprostých) prupovídek v češtině, které by mohly vyvolat naděje, že už se pracuje na českém dabingu hry. Podle všeho to tak ale není. Ondřej Malota z Warhorse Studios v komentářích pod videem uvedl, že z těch několika českých hlášek nemáme vyvozovat závěry, protože je tvůrci narychlo nahráli během motion capture pro potřeby tohoto videa:

„Nepanikařit, nevyvozovat závěry! Tohle sme nahráli za 10 minut v mocapu a je to čistě pro účely videa.”

Takže video vážně nenaznačuje, že by už ve Warhorse pracovali na českém dabingu Kingdom Come. Myslím si ale, že jestli jde skutečně o něco, co není určeno pro samotnou hru, mělo by to být zdůrazněno přímo ve videu. Vážně pochybuji, že má většina hráčů chuť nebo čas hledat odpovědi v YouTube komentářích. Tudíž se dá čekat, že se stejně někdo začne plašit a řešit něco, co možná ve hře vůbec neuslyšíme a co znovu otevře tolikrát probírané a ožehavé téma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama