V letošním roce žádná hra od Blizzardu
Diablo 3 Novinka V letošním roce žádná hra od Blizzardu

V letošním roce žádná hra od Blizzardu

Michal Burian

Michal Burian

11

Activision řekl, že v letošním roce nemají v plánu vydat žádnou hru od Blizzardu. Znamená to, že se nedočkáme očekávaného Diabla 3?

Reklama

Thomas Tippl, COO Activision, ohledně Blizzard her řekl následující: "Náš plán v současné době neobsahuje žádnou hru od Blizzardu v roce 2011. Nemusíte se ale bát, pro rok 2012 chystáme hned dva velké tituly od Blizzardu."

Lze předpokládat, že prvním titulem bude očekávané Diablo 3 a tím druhým pokračování strategie StarCraft 2 s podtitulem Heart of the Swarm.

Více informací ohledně Blizzard her se dozvíme v nadcházejících měsících.

Ohledně data vydání Diabla 3 jsme se dozvěděli ještě několik zajímavostí. Activision plánuje datum vydání oznámit, až proběhne otevřený betatest, aby se zajistila zpětná vazba od fanoušků a byl dostatek času opravit různé chybky a problémy, které hráči tvůrcům nahlásí.

Datum vydání nebylo oznámeno z důvodu, že Activision ani Blizzard nechtějí zklamat dychtivé fanoušky. "Mohli jsme oznámit datum vydání, ten by se ale pravděpodobně ještě měnil, a to nechceme, nechceme zklamat naše fanoušky."

Activision dává Blizzardu naprostou svobodu, Diablo 3 bude vydáno, až bude hotové, tak aby vývojáři nebyli nuceni obětovat určitou herní kvalitu. I přes tyto zprávy je vydavatelská společnost s vývojovým procesem spokojena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama