V listopadu kompletní edice Star Wars: Battlefrontu
Star Wars: Battlefront Novinka V listopadu kompletní edice Star Wars: Battlefrontu

V listopadu kompletní edice Star Wars: Battlefrontu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Kompilace základní hry a všech DLC zahrne přes 30 map, 14 hrdinů a 14 herních režimů. Navíc tu máme další detaily o bezplatném VR addonu pro PS4 verzi hry.

Reklama

Tvůrci Star Wars: Battlefrontu včera večer odhalili kompletní edici Star Wars: Battlefrontu (recenze), která má vyjít vyjít v listopadu a která nese název Star Wars: Battlefront Ultimate Edition. Datum vydání nebylo specifikováno, ale obchod Amazon uvádí datum 18. listopadu. Ultimate Edition je přitom už rok nabízená minimálně na Originu, teď podle všeho vyjde znovu v krabicové i digitální verzi na všech platformách, s větším zaměřením na poslední DLC a za lepší cenu.

Jak už to tak bývá, kompletní edice Battlefrontu zahrne kromě hry i všechny bezplatné a placené dodatečné balíčky a pravděpodobně také původní pre-order bonusy. Jen počítejte s tím, že na již zmíněné poslední DLC s názvem Rogue One: Scarif si budete muset v případě včasného zakoupení edice počkat, protože zatímco kompletní edice vychází v listopadu, vydání Scarifu se očekává až v prosinci. Přídavky Outer Rim, Bespin a Death Star už vyšly.

Když se sečte veškerý obsah, který hra dříve či později nabídne, vyjde vám přes 30 map, 14 hrdinů a 14 herních módů.

Připomínáme, že koncem roku vychází pro PS4 verzi Battlefrontu bezplatný VR přídavek s názvem Rogue One: X-Wing VR Mission. Nyní máme k dispozici titulní obrázek tohohle speciálního addonu, který konečně nabízí trochu slibovaných spojitostí s filmem Rogue One: Star Wars Story, s nímž bude spojené i DLC Rogue One: Scarif. Na obrázku je mimo jiné vidět letoun U-Wing, který je jednou z novinek, které v novém filmu uvidíme.

Všichni majitelé hry se pak bez ohledu na platformu a vlastnictví PlayStation VR mohou těšit na další možnosti bezplatného vyzkoušení všech DLC a na další víkendy, během nichž můžete obdržet dvojnásobné množství kreditů a zkušenostních bodů. Jedna taková akce proběhne od 18. do 20. listopadu.

Během těchto dnů si můžete zdarma vyzkoušet většinu obsahu ze tří dosud vydaných placených DLC a také budete získávat rovnou čtyřnásobné množství zkušenostních bodů a kreditů. Pravděpodobně jde o akci spojenou s prvnámi narozeninami hry a s vydáním kompletní edice. Amazon přeci jen uvádí datum vydání 18. listopadu, což je stejný den, kdy začne tato akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama