V Marvel hře od Firaxis si prý vytvoříme vlastní superhrdiny
Novinka V Marvel hře od Firaxis si prý vytvoříme vlastní superhrdiny

V Marvel hře od Firaxis si prý vytvoříme vlastní superhrdiny

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6

Nový titul od vývojářů XCOMu by mohl být představen už na Gamescomu.

Reklama

Už v červnu letošního roku jsme se hned z několika zdrojů dozvěděli, že ve studiu Firaxis Games, které má na kontě série Civilization či XCOM, údajně vzniká hra ze světa Marvelu právě na styl zmiňovaného XCOMu. Mělo by tedy jít o tahovou strategii. S novými informacemi nyní přišel novinář Jeff Grubb, který se o hře rozpovídal v placeném podcastu GrubbSnax na stránce Giant Bomb, informoval o tom magazín VGC.

Podle Grubba má být titul sice zasazený do světa Marvelu, ale nemá využívat již existující superhrdiny. Právě proto 2K Games (mateřská společnost Firaxis Games) nahlíží na hru jako na novou značku, což zapadá do dřívější zprávy přímo od 2K. Do konce tohoto měsíce by totiž měli nějakou novou značku oznámit.

Stávající superhrdiny tedy nedostaneme, a proto si budeme vytvořit své vlastní, jak už je ostatně v XCOMu zvykem. Grubb to potvrzuje:

"Myslím, že postava, za kterou budete hrát, bude upravitelný superhrdina, nebo alespoň tým bude upravitelný, takže to v tomto ohledu bude jako XCOM, ale právě proto hra nebude součástí žádné existující série. Hádám tedy, že to berou jako novou značku."

Licenci Marvelu však vývojáři samozřejmě nemají jen tak. Hra má klást důraz na superschopnosti a dočkat bychom se měli také nepřátel z tohoto světa, Grubb zmiňuje například upíry.

"Marvel XCOM", jak se hře přezdívá, ale není jediný titul, na němž Firaxis pracují. CEO Take-Two Interactive (mateřské společnosti 2K Games) Strauss Zelnick letos v květnu prohlásil, že studio pracuje na několika projektech, které budou oznámeny ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama