V Mirror's Edge: Catalyst ani jednou nevystřelíte
Mirror's Edge Catalyst Novinka V Mirror's Edge: Catalyst ani jednou nevystřelíte

V Mirror's Edge: Catalyst ani jednou nevystřelíte

Jan Kalný

Jan Kalný

15

Zatímco jste v původním díle mohli vzít zbraň a nepřátele prostě postřílet, tak tady si budete muset vystačit jen s pěstmi.

Reklama

Mirror's Edge: Catalyst vypadá skutečně nadějně. Zdá se, že EA a Dice berou tuhle hru se vší vážností a berou na vědomí to, že tahle hra není střílečka. Je to parkourová hra a taková zůstane od začátku do konce.

Producentka hry Sara Jannson Polygonu prozradila pár příjemných detailů. Hlavně ten, že si ve hře nezastřílíte. Ani jednou.

To samozřejmě neznamená, že ostatní nebudou střílet po vás. Ne každý je ve světě Mirror's Edge bojovým mistrem a tak se musí někteří spoléhat na rychlost a účinnost kulek. I když, to si myslí oni. Druhým detailem je totiž to, že i když tělo Faith přitahuje muže, tak stejně tak odpuzuje kulky. Obrazně řečeno.

Mirror's Edge je a vždycky bylo o rychlém a plynulém pohybu. Nejinak je tomu i v případě Catalystu. Pokud totiž běžíte, kulky nemůžou Faith zranit. Ačkoli to producentka hry podala tak, že budete nesmrtelní, spíše to bude tak, že budete méně zranitelní. Což dává svým způsobem i smysl. A když na to přijde, můžete si to odvodit tak, že nepřátelé jsou ve skutečnosti Stormtroopeři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama