V Mirror's Edge: Catalyst budete postupně odemykat dovednosti Faith
Mirror's Edge Catalyst Novinka V Mirror's Edge: Catalyst budete postupně odemykat dovednosti Faith

V Mirror's Edge: Catalyst budete postupně odemykat dovednosti Faith

Michal Burian

Michal Burian

4

Abyste se vše postupně naučili, hra totiž bude mít jiné schéma ovládání.

Reklama

Po zapnutí Mirror's Edge: Catalyst by vás mohlo překvapit, že kurýrka Faith nebude na začátku umět úplně všechno. Otevřené město si žádá trošku jiný styl, a tak se vývojáři z EA DICE rozhodli, že hráči budou postupně odemykat dovednosti hlavní hrdinky. V průběhu hraní budete získávat zkušeností body, za které budete odemykat různé dovednosti, včetně rychlé otočky o 180 stupňů, zvedání nohou při výskoku nebo obyčejný sprint.

„Máme jiné schéma ovládání. Je trochu víc intuitivní a plynulejší. Rozhodli jsme se pro postupné odemykání dovedností, aby si hráči na ovládání zvykli a naučili se postupně vše potřebné,“ vysvětlil senior producent Jeremy Miller pro GameSpot.

Zajímavé je, že hráči nebudou moci na začátku využívat ani rychlou otočku o 180 stupňů. „Rychlá otočka je poněkud abstraktní nástroj, který lidé tolik v původním Mirror's Edge nevyužívali. Vlastně pořádně nevěděli, jak s ním naložit,“ dodal Miller.

Mirror's Edge: Catalyst vychází 24. května na PC, PS4 a Xbox One. Ještě předtím si bude moci vybraná skupinka vyzkoušet hru v uzavřené betě. Ta proběhne od 22. do 26. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama