V NFS: Payback se vrátí multiplayerové výzvy Speedlists
Novinka V NFS: Payback se vrátí multiplayerové výzvy Speedlists

V NFS: Payback se vrátí multiplayerové výzvy Speedlists

Michal Burian

Michal Burian

22

Budou vylepšeny a umožní vám si toho spoustu nastavit.

Reklama

V arkádových závodech Need for Speed: Payback se vrátí multiplayerové výzvy Speedlists, které byly do posledního NFS přidány loni v dubnu v bezplatné aktualizaci.

Speedlists je série pěti závodů (okruhové závodění, sprint, drift apod.), kterých jste se zúčastnili společně s dalšími hráči. Cílem je dojet každý závod na co nejlepším umístění. Za umístění v závodě získáváte body, které se na konci sečtou a králem Speedlistu se stane hráč s největším počtem bodů.

V letošním NFS: Payback bude Speedlists vylepšen. Vývojáři ze studia Ghost Games tvrdí, že Speedlists si v Payback žádala komunita, a proto se na tyhle výzvy zaměřili. Nově budete moci hlasovat pro další závody. Tím můžete ovlivnit, jaký další závod se v rámci Speedlistu pojede. Zajímavé je, že hráči, kterým se tolik nedaří a jsou ve spodní části tabulky, budou mít více hlasů než hráči z horní poloviny tabulky. Hlasy můžete okamžitě využít nebo si počkat a použít je až v dalším kole.

Než ale začnete závodit proti jiným hráčům, musíte si vybrat vozy, které během Speedlistu budete využívat. Vybrat si musíte jedno závodní auto a jednoho zástupce z off-roadu. Právě výběr vozů ovlivní, do které relace budete zařazeni. Vaši soupeři by měli mít auta s podobnou úrovní výkonu.

Nastavit toho půjde ale více. Stačí zvolit Ranked (na rozdíl od Casual) a můžete si zvolit další kritéria, která ovlivní, s kým budete závodit. Když budete závody vyhrát, budete postupovat žebříčkem a hrát proti stále lepší hráčům, zatímco když vám závodění moc nepůjde, zazávodíte si s horšími hráči.

A jaká je vlastně motivace? Za závodění ve Speedlistu budete získávat body reputace, vyděláte si peníze a také si můžete odemkneut některé odměny, včetně dílů pro zvýšení výkonu vašeho automobilu. Když navíc dojedete první, máte větší šanci si nějaký ten nový díl odemknout, menší šanci mají potom horší hráči.

Need for Speed: Payback vyjde 10. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama