V NFS: Rivals kompletní kariéra za policajty i závodníky
Need for Speed: Rivals Novinka V NFS: Rivals kompletní kariéra za policajty i závodníky

V NFS: Rivals kompletní kariéra za policajty i závodníky

Michal Burian

Michal Burian

43

Nové detaily nabídlo nové číslo magazínu Game Informer. V závodním ráji nás čeká přes 100 mil silnic s proměnlivým dynamickým počasím.

Reklama

Nejnovější číslo papírového časopisu Game Informer nabídlo nové detaily z nadcházejících závodů Need for Speed: Rivals od švédského studia Ghost Games a společnosti Electronic Arts.

Jak jste si mohli přečíst v našem detailním článku, nové NFS využije engine Frostbite 3 a nabídne závody v otevřeném světě, kde policejní jednotky budou chytat nebezpečné závodníky. Novinkou v sérii bude propojení singleplayerového a multiplayerového světa.

Nově nás ale Game Informer ujistil, že singleplayerová kariéra nabídne příběh obou stran, buď budete moci hrát za policajty či závodníky. Prohánět se budete po smyšlené krajině nazvané Redview County, která se pochlubí přes 100 mil různých silnic, kde bude proměnlivé dynamické počasí. Závodit se bude za každého počasí (sníh, koupy, mlha a bouřky).

PlayStation 4 verze bude pochopitelně podporovat tlačítko Share pro sdílení videí a Xbox verze zase Kinect (o Move se zatím nemluví). Funkce AllDrive se postará o to, že se váš kamarád bude moci připojit do vaší hry bez otravného načítání.

Více informací, včetně gameplay záběrů, bychom se měli dočkat příští týden na E3. Zatím si budeme muset vystačit s tím, co máme a faktem, že Need for Speed: Rivals vyjde 19. listopadu pro PC, PS3 a Xbox 360. Oznámeny jsou i verze pro PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama