Novinka V No Man's Sky se nově můžete starat o osadu

V No Man's Sky se nově můžete starat o osadu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nový update přináší další hromadu nového obsahu.

Reklama

Pravděpodobně mezi hrami nenalezneme lepší případ napravené reputace, než jaký předvedli vývojáři z Hello Games s jejich mezihvězdnou záležitostí No Man's Sky, která se za pomoci velkého počtu obsahových updatů proměnila v to, co hráči původně doufali, kdy aktuálně nabízí nepřeberné množství způsobů, jak trávit čas.

A jak už nám bylo naznačeno při oslavách pátého výročí, tak autoři rozhodně nehodlají polevovat, což ukazuje i nová aktualizace zvaná Frontiers.

V No Man's Sky se nově můžete starat o osadu

Ta přináší opět velké množství novinek a úprav, kdy tou hlavní je přidání osad, na něž můžete během vašeho bádání na planetách narazit. Jakmile na takovou komunitu narazíte, můžete se stát místním správcem, který bude stavět nové budovy a pečovat o místní obyvatele. Ti pak za vámi budou chodit s prosbami, přičemž vy se budete starat o jejich dobro, dělat důležitá rozhodnutí a pomáhat jim bránit se před různými hrozbami.

Aby pak budování vlastního města nabízelo skvělý zážitek, tak autoři upravili a zjednodušili systém stavění, který navíc přivítal více než 250 nových stavebních prvků. Cestování mezi planetami navíc bude nyní ještě krásnější, jelikož jsme se dočkali přidání mlhovin.

Nezapomnělo se pak ani na další expedici, která se jmenuje Cartographers, kdy se v ní budou hráči zaměřovat na mapování a průzkum, přičemž celá jejich cesta započne na planetě Gisto Major, jíž je třeba důkladně prozkoumat. Těšit se navíc lze na unikátní loď a monstrózního společníka.

Taktéž potěší, že vývojáři zvedli maximální možný počet uložených pozic na 15 slotů (z původních pěti) či vylepšili efekty destrukce a prostředí.

Na podrobnější přehled změn se můžete podívat na oficiálních stránkách.

Hru koupíte na Steamu, GOGu, Microsoft Store a PlayStation Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama