V nové akci s Vetřelci budeme zřejmě hrát za dceru Ellen Ripleyové
Alien: Isolation Novinka V nové akci s Vetřelci budeme zřejmě hrát za dceru Ellen Ripleyové

V nové akci s Vetřelci budeme zřejmě hrát za dceru Ellen Ripleyové

Michal Burian

Michal Burian

26

Alien: Isolation od tvůrců Total War bude střílečka z pohledu první osoby využívající stealth a hororové prvky inspirované Dishonored a BioShock.

Reklama

Včera odpoledne jsme vás informovali, že společnost 20th Century Fox, která vlastní práva na značku Alien, si zaregistrovala název Alien: Isolation pro počítačové hry. Renomovaný server Kotaku v návaznosti na to přinesl zajímavé neoficiální zprávy od svého důvěryhodného zdroje.

Redakce Kotaku se informace o Alien: Isolation dozvěděla již na jaře letošního roku, až včera je ale dokázala ověřit. Podle nich je Alien: Isolation skutečně jméno nové hry od tvůrců strategické série Total War z britského studia Creative Assembly.

Sega měla v plánu představit titul již na letošní E3 v Los Angeles, kvůli obávám si to ale rozmyslela. Velkou roli v tom zahrála špatně přijatá střílečka Aliens: Colonial Marines z února 2013. Sega se tak stáhla a rozhodla se pozdržet oznámení do té doby, než bude vydavatel přesvědčen o kvalitě titulu.

Hlavní protagonistkou by měla být Amanda Ripleyová, dcera Ellen Ripleyové. Amanda je na jedné vesmírné stanici, kde zažijete skutečné hrůzy s Vetřelci. K dispozici bude mít všelijaké zbraně, včetně melee zbraní. Hra by měla být silně inspirovaná prvním filmem Vetřelec a půjde o střílečku z pohledu první osoby, která využije stealth a hororové prvky inspirované hrami jako je Dishonored a BioShock.

Amanda se narodila někdy mezi zářím a říjnem 2118. Zemřít měla ve věku 66 let.

Alien: Isolation by podle všeho mělo vyjít v roce 2014 pro současné a next-gen konzole. Očekáváme i PC verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama