V novém DLC pro multiplayer Dragon Age: Inquisition se střetneme s draky
Dragon Age: Inquisition Novinka V novém DLC pro multiplayer Dragon Age: Inquisition se střetneme s draky

V novém DLC pro multiplayer Dragon Age: Inquisition se střetneme s draky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

BioWare chystá bezplatné DLC pro multiplayer Dragon Age: Inquisition, které zahrne nejen boje s draky, ale i nové postavy. Dočkáme se ho už příští týden.

Reklama

BioWare dnes představilo další bezplatné DLC pro multiplayer Dragon Age: Inquisition. Nese název Dragonslayer, což napovídá, že si v multiplayeru konečně zabojujeme s draky.

Abyste mohli likvidovat okřídlené bestie, musíte za pomoci craftingu vytvořit Dragon's Call. Pak už vám nic nebrání v konfrontaci draků z Thedasu.

Pokud by vám možnost bojů s draky náhodou nestačila, můžete se těšit na tři nové agenty. Do hry se dostane avvarský válečník Skywatcher, hudebník Zither, který byl původně představený jako aprílový žert, a Isabela. Tu si můžete pamatovat z Dragon Age 2, Isabela byla členkou Hawkeho party.

DLC zahrnuje také novou lokaci z prostředí hradu ve Fereldenu a vyjde už 5. května, tedy příští úterý. Narozdíl od placených DLC pro singleplayer zde naštěstí neexistuje diverzita platforem, takže Dragonslayer vyjde v tento den pro všech pět platforem, tedy pro PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama