V novém Doomovi můžete využívat vertikalitu levelů po svém
DOOM Novinka V novém Doomovi můžete využívat vertikalitu levelů po svém

V novém Doomovi můžete využívat vertikalitu levelů po svém

Jan Kalný

Jan Kalný

8

Výkonný producent hry prozradil, že arény ve hře jsou skoro jako skate parky a máte v nich prostor pro vaši kreativitu.

Reklama

Nový Doom, který by měl vyjít příští jaro, rozhodně vypadá jako velmi nadějný projekt, který kombinuje jak třetí díl, tak ty starší. Spousta krve a všude kusy končetin je to, co fanoušci žádali opravdu dlouhou dobu. Vývojáři se to ale snaží posunout ještě na další úroveň.

Nejen, že hra nebude jednoduchá, ale také na vás čeká prostředí, které klade důraz jak na vertikalitu, tak na využívání vaší kreativity.

Výkonný ředitel hry Marty Stratton se pro Metro rozpovídal o tom, že hra vám nabídne možnost opravdu si užít a doslova „blbnout” s nepřáteli.

„Přidali jsme double-jump mechaniku, takže se můžete dostat nahoru velmi, velmi rychle. Během našeho dema z pekla se hráč držel více při zemi (viz první video v oznamovací novince), ale je tam spousta cest, kam můžete jít,” prozradil.

„Můžete to hrát úplně jinak a využívat vertikalitu levelu, dostat se nahoru nad démony a seshora je střílet. A zatímco po vás půjdou nahoru, tak můžete seskočit dolu a střílet je zespod.”

„Rádi tyto arény označujeme jako takové skate parky, ve kterých prostě jdete dovnitř a improvizujete během vašeho bojového tance s nepřáteli. Můžete pak jít zpět a hrát to znovu a znovu.”

My se určitě nemůžeme hry dočkat a věříme, že vy také. Prozatím si ale budeme muset na datum vydání ještě počkat. Datum se nejspíš dozvíme na letošním QuakeConu, který proběhne tento měsíc od 23. do 26. Snad nám tedy znovu před Doomem nevypnou přenos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama