V novém RPG od studia Obsidian nebudou mikrotransakce
Obsidian Novinka V novém RPG od studia Obsidian nebudou mikrotransakce

V novém RPG od studia Obsidian nebudou mikrotransakce

Michal Burian

Michal Burian

5

Ze spojení s Take-Two nemusejí mít fanoušci strach.

Reklama

Ve středu oficiálně vznikla Private Division, nová divize vydavatelské společnosti Take-Two, která bude pomáhat nezávislým vývojářům nadějných her. Jedním z prvních titulů vznikající ve spolupráci s Private Division je i nové, dosud neoznámené RPG od studia Obsidian Entertainment.

Tohle spojení stačilo k tomu, aby se fanoušci Obsidianu začali o nový projekt obávat. Netrvalo dlouho a začalo se spekulovat o mikrotransakcích a loot boxech. Naštěstí nic takového v této hře nebude. Potvrdil zástupce tvůrčího celku na oficiálním fóru.

O novém RPG od Obsidian nevíme zhola nic. Vystačit si musíme s tím, že se na něm podílí Tim Cain a Leon Boyarsky, tvůrci Falloutu. Autoři by nám své nové dílo chtěli již ukázat, ale nenadešel ještě ten správný čas.

Připomeňme, že Take-Two má přes Private Division poskytovat nezávislým vývojářům potřebnou podporu, aby se jejich tituly staly kriticky i komerčně úspěšné po celém světě. Kromě tohoto projektu začal s Private Division spolupracovat Patrice Desilets (autor série Assassin’s Creed), jenž připravuje Ancestors: The Humankind Odyssey.

Jaké hry vytvořilo studio Obsidian? V posledních letech to byl South Park: The Stick of Truth pro Ubisoft, Pillars of Eternity ve spolupráci s Paradox Interactive nebo Tyranny. Předtím Fallout: New Vegas pro Bethesdu, Alpha Protocol pro Segu nebo Dungeon Siege III pro Square Enix.

Zdroj: VG247.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama