V plnohodnotném Metal Gear Solid V se bude měnit počasí
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka V plnohodnotném Metal Gear Solid V se bude měnit počasí

V plnohodnotném Metal Gear Solid V se bude měnit počasí

Michal Burian

Michal Burian

25

The Phantom Pain nás zavede do zajímavých míst, kde bude slunečno, zataženo, déšť, písečné bouře, mlhy a dokonce i silný déšť.

Reklama

Metal Gear Solid: Ground Zeroes slouží jako ukázka toho, co Hideo Kojima se svým týmem předvede v chystaném a očekávaném Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Nedávno hra vyšla na PC a komunita nelenila a ze souborů vytáhla zajímavé informace. Ty prozrazují detaily o The Phantom Pain.

Podle nalezených souborů v Ground Zeroes připravili vývojáři pro Phantom Pain měnící se počasí, které bude mít celkem šest podob. Bude slunečno, zataženo, déšť, písečné bouře, mlhy a dokonce i silný déšť způsobující velké problémy. V ukázkách jsme již mohli vidět slunečno i písečnou bouři.

Potvrzeno rovněž bylo, že se hra bude odehrávat na Kypru, stejně tak nás zavede do Afghánistánu, Guantánama, Střední Afriky, Mother Base a Old Mother Base. V těchto oblastech by mělo být dohromady 149 misí.

PC komunita je velmi šikovná, na což by neměli tvůrci her zapomínat. Pokud vlastníte Ground Zeroes, tak si můžete stáhnout různé utility.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama