V předběžném přístupu vychází české příběhové hardcore RPG Lost Hero
Novinka V předběžném přístupu vychází české příběhové hardcore RPG Lost Hero

V předběžném přístupu vychází české příběhové hardcore RPG Lost Hero

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC

Stanete se žoldákem tajemného řádu, který bojuje proti temným silám chaosu a destrukce.

Reklama

Ve světě zmítaném nekonečnou válkou mezi rasami se stanete vyhnaným hrdinou. V kůži žoldáka temného řádu budete bojovat proti temným silám chaosu a destrukce. Jen vy můžete rozhodnout, která strana získá sílu zvítězit. Temným světem můžete cestovat ve dvou nebo ve čtyřech hráčích, zatímco boje jsou založeny na dovednostech a samozřejmě je důležité sbírat zdroje pro výrobu a vylepšování vaší výbavy.

To je popis nového českého hardcore temného fantasy akčního RPG titulu Lost Hero, který dnes vychází v předběžném přístupu a zakoupit jej můžete v obchodě Xzone.cz za 499 Kč. Pochopitelně ve hře nechybí české titulky. Jde o klíč distribuovaný skrze stránky vývojářů. Steam klíč obdrží hráči po vydání na této platformě v průběhu příštího roku.

Historie hry sahá až do roku 2002. První verze Lost Hero začala jako klasický krokovací dungeon. Oldschool hratelnost a retro vzhled nevzbudil mnoho ohlasu, takže později se původní myšlenka kompletně změnila. Lost Hero se změnil na středověkou multiplayerovou hru, kdy hráči bojovali v aréně. První prototypy druhého konceptu odhalili potencionální velký risk, kdy vše záleželo na komunitě a její vůli být jen v aréně. V roce 2015 se koncept změnil do finální podoby hardcore akčního soulslike RPG s možností kooperace až pro 4 hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama