V programu EA Originals vyjdou další hry, včetně kooperativní novinky od tvůrců A Way Out
Lost in Random Novinka V programu EA Originals vyjdou další hry, včetně kooperativní novinky od tvůrců A Way Out

V programu EA Originals vyjdou další hry, včetně kooperativní novinky od tvůrců A Way Out

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dalšími tituly jsou Lost in Random od tvůrců Fe a RustHeart od Glowmade.

Reklama

Společnost Electronic Arts dává hráčům s železnou pravidelností důvody ke kritice, ale program EA Originals, zaměřený na uvedení nadějných nezávislých počinů na trh, je jeden z mála kroků, díky nimž do EA skoro nikdo nikdy nekope. Kdo by se koneckonců zlobil za vydání her jako Unravel, Unravel Two, A Way Out, Fe či Sea of Solitude, na nějž dojde za měsíc. A s nimi program rozhodně neskončí.

Jak informuje například server Gamesindustry.biz, Electronic Arts plánuje vydat prostřednictvím EA Originals další projekty, a to Lost in Random od studia Zoink (autoři Fe), RustHeart od týmu Glowmade a zcela nový kooperativní zážitek od tvůrců A Way Out ze studia Hazelight. V něm pracují i autoři Brothers: A Tale of Two Sons.

O novince od Josefa "fuck the Oscars" Farese a jeho týmu Hazelight toho bohužel zatím nic nevíme, alespoň jsme se ale dočkali podrobností o zbylých dvou titulech. RustHeart, na němž pracují autoři WonderWorlds, má být akčnější než jejich předešlý počin, ale stále nabídne aspekt tvorby, konkrétně stvoření vlastního robota. Celkově jde o kooperativní akční RPG inspirované animovaným filmem Železný obr, akčními snímky z 80. let a seriálem Rick a Morty.

Po RustHeart přijde na řadu Lost in Random, jež podobně jako Fe slibuje temný a živý herní svět. Tentokrát půjde o fantasy akční adventuru s unikátním oživením žánru, v níž nebude chybět řešení hádanek, likvidace nepřátel, nálož příběhu a postav a také prvek náhody, který bude podobně jako váš hráčský um ovlivňovat průběh hrou.

Zatím neznáme alespoň přibližné datum vydání oznámených titulů, za zmínku však stojí, že všechny hry, které vzešly z EA Originals, budou brzy součástí nabídky služeb EA Access a Origin Access, a to napříč Xboxem One, PS4 a Originem na PC. Obě služby založené na předplatném nabídnou rovněž projekty, které vyvinulo nebo alespoň vydalo polské studio 11bit, a to Frostpunk a Moonlighter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama