V prosinci první část rozšíření Turning Tides pro Battlefield 1
Battlefield 1 Novinka V prosinci první část rozšíření Turning Tides pro Battlefield 1

V prosinci první část rozšíření Turning Tides pro Battlefield 1

Michal Burian

Michal Burian

6

Dvě nové mapy a nový set operací. V lednu bude následovat druhá část.

Reklama

Fanoušci Battlefieldu 1 se mohou těšit na prosinec. 11. prosince si majitelé Premium Passu budou moci stáhnout první část rozšíření Turning Tides. Ta přinese do Battlefieldu 1 pozemní, letecké a námořní bitvy. Pro ostatní bude Turning Tides v prodeji o pár dnů později.

První část Turning Tides zahrne dvojici nových map (Cape Helles a Achi Baba) společně s novým setem operací. Zároveň bude k dispozici nová třída Infiltrator Elite, šest zbraní nebo dvě melee zbraně.

V lednu 2018 potom bude Battlefield 1 obohacen o druhou část Turning Tides. Ta obsáhne zbývající dvě mapy (Zeebrugge a Heligoland Blight).

Popis nových map

Mapa Cape Helles - Společně s britskými silami podniknete mohutný výsadek na poloostrov Gallipoli nebo budete chránit pobřežní pevnosti osmanské říše. „Zorientuj se v chaosu pozemních, námořních a leteckých operací a vyhraj klíčové bitvy,“ vnadí vývojáři.

Mapa Achi Baba - Připojíte k britskému útoku na poloostrov Gallipoli, inspirovaného válečnou operací z roku 1915. „Zúčastni se ošidné mise s cílem zabrat klíčovou pozici na vrcholu kopce.“

Mapa Zeebrugge - „Zúčastni se smělého britského nájezdu na belgický přístav Zeebrugge na pozadí ničivých vln tříštících se o Němci obsazené molo. Prostor dostanou námořní, letecké i pěchotní jednotky.“

Mapa Heligoland Bight - „Námořní tvář velké války. Prožij velkolepé námořní střety britských a německých sil, do kterých jsou zapojeny bitevní lodě a torpédoborci spolu s letouny, zatímco pěchotní oddíly bojují u ikonických červených útesů zálivu Rocky Cove.“

To ale není vše. Mezi 22. listopadem a 4. prosincem a 8. a 10. prosince budou v trial verzi dostupné dodatečné balíčky They Shall Not Pass a In the Name of the Tsar, aby si všichni hráči Battlefieldu 1 mohli vyzkoušet francouzskou a ruskou armádu na nových mapách. Samozřejmostí jsou i další zbraně a vozidla.

Další novinky se týkají samotné hry. Od 27. listopadu bude spuštěn mód Frontlines na mapě Suez. Frontlines je mix režimů Conquest a Rush, kde bojujete o kontrolní body. Od 22. listopadu do 6. prosince potom bude probíhat kampaňová operace Fall of Empires, která kombinuje operace Conquer Hell a Iron Walls. Ty jsou inspirovány dvěma událostmi roku 1918: bitva u Vittorio Veneta a ofenzíva Mása-Ardeny na západní frontě.

Nemáte ještě Battlefield 1? Hru v edici Revolution koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk za 949 Kč/32,99€ na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Revolution edice obsahuje základní hru a Premium Passem pro všechny dodatečné balíčky.

Zdroj: VG247

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama