V RAGE 2 si budeme moci kupovat cheaty a urychlení postupu za herní měnu
RAGE 2 Novinka V RAGE 2 si budeme moci kupovat cheaty a urychlení postupu za herní měnu

V RAGE 2 si budeme moci kupovat cheaty a urychlení postupu za herní měnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Obojí budou nabízet NPC postavy, zároveň k nim získáte okamžitý přístup s koupí Deluxe edice.

Reklama

Převčírem tvůrci RAGE 2 ze studií Avalanche a id Software namlsali hráče novými záběry z hraní. V souvislosti s nimi se najednou zaměřila pozornost na Deluxe edici, kterou společnost Bethesda představila již na loňské výstavě E3. Deluxe edice přitom kromě samotné hry nabídne i nějaký ten herní obsah navíc. Nesmí v ní chybět bonusy za předobjednávku, čítající třeba dodatečnou misi Cult of the Death God, jež se točí kolem kultu uctívajícího hlavního hrdiny prvního RAGE, Nicolase Raina. Dále jde o skin pro monster truck, pistoli Settlers Pistol a Rainovu zbroj. Kromě toho vám Deluxe edice zajistí přístup ke zbrani BFG ze série DOOM, expanzi Rise of the Ghosts, bojové standardě, s níž lze ozdobit váš vůz, a položkám nazvaným Wasteland Wizard Cheat Codes a Progress Booster.

Právě ty vzbudily menší rozruch, jelikož se začaly šířit obavy, že cheaty, jejichž přítomnost v RAGE 2 byla naznačována prakticky od oznámení hry, a možnosti urychlení postupu budou placené. Tvůrci však hráče ujistili, že cheaty i případné urychlení postupu bude možné kupovat za měnu, kterou získáváte hraním. Jestli jste při sledování nejnovějších záběrů dumali nad tím, co mají znamenat ty věcičky padající z rozbité krabice, tak to je in-game měna. Tu lze následně utrácet u NPC postav, zejména u figury známé jako Wasteland Wizard.

Proč jsou tedy tyto položky součátí Deluxe edice? Zjevně proto, aby se k nim ti, kteří jsou ochotní utratit více peněz za obsáhlejší edici hry, dostali ihned. Bez ohledu na zvolenou edici RAGE 2 si však bude možné kupovat cheaty a urychlení postupu za herní měnu, nikoliv za tu reálnou, podobně jako munici či lékárničky. Vývojáři rovněž slibují, že standardní postup hrou nebude upraven tak, aby sváděl k nakupování jakéhokoliv urychlení, že jde prý jen o volitelný bonus. Kompletní obsah RAGE 2 si tedy bude možné užít i bez něj.

Pak se samozřejmě nabízí otázka, proč je tedy vůbec něco takového nabízeno, byť v rámci převážně in-game ekonomiky. Už jsme zažili, že někdo nabízel možnost výměnou za reálné peníze urychlit postup. Příležitost pro záměrné zkrácení zážitku výměnou za měnu, jíž získáváte hraním, to je ale přeci jen poměrně neobvyklé. Na druhou stranu, jestli bude možné opravdu veškeré dostupné cheaty odemykat prostým hraním, mohlo by jít o příjemnou připomínku starých časů.

RAGE 2 vyjde 14. května 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama