V říjnu vyjde Crysis pro PS3 a Xbox 360
Crysis Novinka V říjnu vyjde Crysis pro PS3 a Xbox 360

V říjnu vyjde Crysis pro PS3 a Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

56

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Původní Crysis, který stanovil nová meřítka pro výkonné počítače, se v říjnu dočká konzolových verzí <strong>+ trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace: Krátce po odhalení konzolové verze střílečky Crysis přichází EA s oznámením, že se bude jednat o stažitelný titul k dostání pouze skrze PSN a Xbox Live. Cena se zastavila na hranici 1600 MS bodů, případně 14,99 liber, tedy cca 435 Kč.

Inovovaný Crysis se bude těšit podpoře 3D technologie, vylepšeným funkcím nanoobleku a předělanému systému soubojů, který lépe sedne požadavkům konzolistů.

"Jsme neuvěřitelně pyšní na to, čeho se nám podařilo docílit s Crysis. Rozhodli jsme se vytvořit FPS nové generace, která bude dlouhodobě standardem PC hraní. A pro mnohé stále standardem je, po více jak čtyřech letech," řekl Cevat Yerli z Cryteku. "Přenesením singleplayerového příběhu na konzole doufám opět pozvedneme laťku kvality."

Původní zpráva

Čtyři roky po vydání sci-fi střílečky Crysis na počítače oznamuje německé studio Crytek konzolové PlayStation 3 a Xbox 360 verze. Ty vyjdou již v průběhu příštího měsíce a nabídnou hrstku nových triků, vylepšené osvětlení a pozměněné ovládání Nanosuitu.

Níže se můžete podívat na první trailer pro konzolové verze.

Pro úplnost dodejme, že původní Crysis obdržel na PC průměrné hodnocení 85 procent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama