V Rocksteady chystají vysoce očekávaný AAA titul pro next-gen platformy
Novinka V Rocksteady chystají vysoce očekávaný AAA titul pro next-gen platformy

V Rocksteady chystají vysoce očekávaný AAA titul pro next-gen platformy

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na nový projekt nabírají přes 20 nových lidí.

Reklama

Tvůrci série Batman: Arkham z Rocksteady Studios chystají vysoce očekávaný AAA titul, pro který hledají přes 20 nových lidí. Inzeráty pokrývají řadu specifických pozic. Všechny se ale shodují v jednom. Nový projekt má být určen pro next-gen platformy. Jinými slovy by hra měla vyjít až na novou generaci konzolí. Tu současnou už nikdo neoznačuje jako next-gen.

Nevíme, o jakou hru přesně půjde. Už mnoho měsíců se spekuluje - i díky náznakům - o tom, že by se pod tajemným projektem měl skrývat dlouho opomenutý superhrdina. Tím je Superman. Samotné inzeráty skutečně naznačují hru se superhrdinou, ovšem nebyl blíže nespecifikován. Stojí v nich akorát to, aby měl dotyčný širokou znalost komiksů, knih, her a filmů. Pozice hlavního animátora odhaluje ještě jednou zajímavost. V Rocksteady Studios cílí skutečně vysoko, jejich cílem je, aby neoznámený titul obdržel na Metacritic hodnocení 90+.

Poslední hrou od Rocksteady Studios byl Batman: Arkham Knight, vyšel v roce 2015 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V té době se představitelé týmu nechali slyšet, že se loučí s ochráncem Gothamu a chtějí hráčům přinést jinou hru. Bude to Superman?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama