V simulátoru Cityconomy se budete starat o veřejné služby města
Novinka V simulátoru Cityconomy se budete starat o veřejné služby města

V simulátoru Cityconomy se budete starat o veřejné služby města

Michal Burian

Michal Burian

4

Budete odtahovat auta, svážet odpadky nebo udržovat veřejnou zeleň.

Reklama

Německá vydavatelská společnost Astragon oznámila, že 2. prosince letošního roku uvede na trh další hru z řad oblíbených simulátorů. V titulu Cityconomy se dostanete do veřejných služeb metropole a za úkol budete mít udržet ve městě pořádek. To znamená, že budete odtahovat špatně zaparkovaná auta, svážet odpadky nebo udržovat veřejnou zeleň podél silnic, v parcích atd.

Studio Nano Games Ltd (Reef Shot a ZAMB!) připravilo celou řadu misí, které prověří vaší připravenost. Za každých okolností budete muset pomoci občanům a vyhovět jejich měnícím se potřebám. Aby s vámi byli spokojeni, budete muset bedlivě sledovat potřeby svých občanů a jednotlivé úkoly plnit rychle a hlavně pečlivě. Postupně budete získávat nové smlouvy a tím se bude rozšiřovat vaše pole působení. Nakonec se svou soukromou firmou ovládnete celé město.

Očekávat máte masivní město, které bude plně přístupné. K dispozici budou mít hráči celou řadu věrně zpracovaných reálných vozidel a strojů, včetně licencovaných nákladních aut značky MAN. Chybět nebude denní a noční cyklus, stejně tak prý detailní grafika, realistické městské zvuky, nelineární systém smluv, obrovské množství úkolů a vozidel nebo multiplayerový mód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama