Ve hře TransRoad: USA budete provozovat vlastní přepravní firmu
Novinka Ve hře TransRoad: USA budete provozovat vlastní přepravní firmu

Ve hře TransRoad: USA budete provozovat vlastní přepravní firmu

Michal Burian

Michal Burian

7

Stanete se vedoucím obří dopravní společnosti a budete mít na starost úplně vše, včetně plánování tras a nákupu nových kamionů.

Reklama

Během podzimu letošního roku na počítače vyjde hra TransRoad: USA. Jde o manažerský simulátor, ve kterém se stanete vedoucím obří dopravní firmy.

Na začátku hry si vyberete město ve Spojených státech amerických, kde začnete své podnikání. Z toho místa budete spravovat vlastní přepravní společnost. Vašim úkolem bude rozdávat příkazy a plánovat cesty. Při plánování cest musíte být chytří a strategicky přemýšlet, aby řidiči nejezdili příliš daleko s prázdným kamionem. Zároveň musíte dbát, aby byla každá zakázka včas doručena.

Jako správný manažer budete mít na starost ještě nakupování nových kamionů a návěsů, prodávání těch starých a hlavně pravidelný servis. Každý stroj potřebuje čas od času údržbu, aby se někde během cesty neporouchal. To by vás stálo ztracený čas, pokutu a nejspíš i špatné hodnocení od vašeho zákazníka.

Zakázky budou rozděleny do několika kategorií. Těžší náklady vyžadují výkonnější kamiony. Kupovat tak budete stroje s dvěma, třemi nebo i čtyřmi nápravami. K nim zapojíte jeden ze sedmi různých návěsů.

Během hry se bude měnit ekonomika. Musíte být neustále ve střehu a na změny trhu reagovat, aby vás nepřekvapila vyšší cena nafty, menší zájem o přepravu apod.

TransRoad: USA se odehrává v realistické mapě USA s více než 37 městy a 19 slavnými památkami. V tomto světě bude mnoho jedinečných klientů s několika pobočkami, zvláštní náklady a náhodné události. Vybrat si budete moci ze tří herních módů: kampaň, sandbox a quest.

Vývoj TransRoad: USA mají na starost autoři simulátorů TransOcean: The Shipping Company a TransOcean 2: Rivals ze studia Deck13 Hamburg, které řídí vydavatelská společnost astragon Entertainment.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama